Αν είσαι ερωτευμένη, πιθανότατα θα βρίσκεις σχεδόν ό,τι κάνει το αγόρι σου υπέροχο (θεωρούμε δεδομένο ότι έχεις αγόρι, αφού έκανες κλικ σε αυτό το ποστ). Όμως υπάρχουν μερικά μικρά -αλλά καθόλου ασήμαντα- πραγματάκια που μπορούν να λειτουργήσουν ως αντικειμενικά κριτήρια για να κοιμάσαι ήσυχη, ξέροντας ότι έχεις βρει τον Mr. Perfect.

1. Θυμάται όσα του λες.
Δίνει σημασία σε ιστορίες που του έχεις αφηγηθεί ή πράγματα που του λες για την καθημερινότητά σου. Με λίγα λόγια, σε ακούει.

2. Δεν άργησε να σε συστήσει στον περίγυρό του και δεν σε απομονώνει από τον δικό σου.
Αν ανυπομονούσε να γνωρίσεις τους φίλους του, είναι γιατί πιθανότατα νιώθει περήφανος για σένα. Το ίδιο σημαντικό είναι να έχει δεχθεί να γνωρίσει τις δικές σου φίλες και να μοιράζετε τον χρόνο σας εξίσου στις δύο παρέες.

3. Έκανε χώρο στο σπίτι του για σένα πριν καν του το ζητήσεις.
Αφού κοιμάστε κάθε βράδυ μαζί, σκέφτηκε μόνος του να σου αδειάσει ένα μικρό συρτάρι στην ντουλάπα του για να αφήσεις εκεί λίγα πράγματα. Κάτι που, Α. θα κάνει την καθημερινότητά σου λίγο πιο εύκολη, άρα δείχνει ότι σε νοιάζεται και Β. αποτελεί μια παραχώρηση προσωπικού του χώρου, άρα δείχνει ότι του αρέσει να μοιράζεται. Μαζί σου.

4. Σου μαγειρεύει.
Όχι κάθε μέρα και όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί θέλει. Ακόμα κι αν δεν ξέρει να μαγειρεύει, μπορεί να δοκιμάσει να σου ετοιμάσει κάτι εύκολο. Επίσης, όταν εσύ είσαι στην κουζίνα, δεν κάθεται στον καναπέ φωνάζοντας ότι πεινάει και πρέπει να βιαστείς.

5. Σου λέει συχνά (ή σου δείχνει έμπρακτα) ότι του αρέσεις.
Και ότι σε θαυμάζει.

6. Δεν φοβάται να παραδεχθεί ότι κάνει λάθος και, κυρίως, να υποχωρεί.
Ξέρει να υπερασπίζεται τις θέσεις του, τον «χώρο» του και τον εαυτό του, αλλά, όταν πρέπει, θα υποχωρήσει. Ωστόσο: Όταν υποχωρήσεις κάνει μόνο ένας σε μια σχέση (ακόμα κι αν αυτός δεν είσαι εσύ), υπάρχει πρόβλημα.

7. Οι φίλοι του είναι υπέροχοι, όπως κι αυτός.
Ή σχεδόν υπέροχοι, έστω.

8. Σε εκπλήσσει με μικρές καθημερινές κινήσεις που σε κάνουν χαρούμενη.
Ένα μήνυμα που δεν περίμενες, ένα ξαφνικό φιλί ή κάτι που δείχνει ότι σε σκέφτηκε κατά τη διάρκεια της μέρας του μακριά σου είναι μικροπράγματα που στην πραγματικότητα καθορίζουν τη σχέση.

9. Σέβεται τις πρώην κοπέλες του και δεν μιλάει άσχημα για αυτές.
Μπορεί αυτή η συμπεριφορά να μην έχει να κάνει, εκ πρώτης όψεως, με εσένα, αλλά το πώς μιλάει για μια γυναίκα με την οποία κάποτε μοιράστηκε τη ζωή του, είναι σημαντικό. Βέβαια αν μιλάει συχνά για εκείνη, ίσως έχετε άλλο πρόβλημα.

10. Βρίσκεις ευχαρίστηση σε πράγματα που, χωρίς εκείνον, θα σου φαίνονταν ανούσια ή βαρετά.
Η βόλτα στο σούπερ μάρκετ, το μαγείρεμα ή η στιγμή που απλά ξαπλώνετε μαζί στον καναπέ, χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα, έχουν γίνει, με έναν μαγικό τρόπο, οι καλύτερες στιγμές της ημέρας σου.

+1: Θα μπορούσες να βρεις άλλα 100 πράγματα που κάνει καθημερινά, για να συμπληρώσεις αυτή τη λίστα.