Οι γυναίκες χρησιμοποιούν πλέον την τεχνολογία όσο και οι άντρες, όμως με διαφορετικό τρόπο. Εμείς βρήκαμε τις έξι πιο χρήσιμες «γυναικείες» εφαρμογές και σου τις συστήνουμε ανεπιφύλακτα:

FAD- The Ultimate Fashion Dictionary: Μπορείς να γίνεις ένα από τα πιο ενημερωμένα κορίτσια της μόδας μόνο με ένα κλικ. Πάνω από 1.300 όροι γύρω από τη μόδα σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις.

Calorie Counter & Diet Tracker by MyFitnessPall: Μιας και πλησιάζει η Άνοιξη και πολλές από εμάς θα μπούμε σε φάση... δίαιτας, η εφαρμογή αυτή μπορεί να σε ενημερώνει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα για τις θερμίδες που έχεις καταναλώσει μέσα στην ημέρα, όσο και για το πόσες έχει κάθε τροφή. Η λίστα έχει μέσα 45.000 τροφές και προγράμματα γυμναστικής. Καταπληκτικό;

RunKeeper Pro: Και, αφού πρόσεξες τη διατροφή σου, ώρα για γυμναστική. «Κατέβασε» τον προσωπικό σου γυμναστή, φόρεσε τα αθλητικά σου, βάλε ακουστικά και ετοιμάσου να αποκτήσεις το πιο καλλίγραμμο κορμί του φετινού καλοκαιριού. Η εφαρμογή αυτή υπολογίζει τα χιλιόμετρα που περπάτησες ή έτρεξες και ύστερα σου ανακοινώνει τις θερμίδες που έκαψες.

White Noise Lite: Η καθημερινότητά σου είναι δύσκολη καθώς «τρέχεις» να προλάβεις τα πάντα. Για να χαλαρώσεις, λοιπόν, λίγο πριν από κάποιο meeting ή τον ύπνο, κατέβασε τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Η ποικιλία των ήχων που περιέχει θα διώξει το άγχος και το στρες που έχουν κατακλύσει τη ζωή σου.

Youcam makeup: Και ποια από εμάς δεν λατρεύει τις selfies; Αυτή όμως η εφαρμογή θα σε κάνει να «κολλήσεις» μαζί της, αφού σου δίνει το δικαίωμα να σβήσεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου, να βάψεις λίγο πιο έντονα τα φρύδια σου ή ακόμη και να κάνεις contouring!

Period tracker: Θα είναι το προσωπικό σου ημερολόγιο όσον αφορά την περίοδό σου. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να δεις ποιες είναι οι πιο γόνιμες ημέρες του μήνα, να δεις πότε αδιαθέτησες τελευταία φορά και να θυμηθείς ποια ημέρα περιμένεις περίοδο.