Είναι δύσκολο το πρωινό ξύπνημα, το ξέρω. Και γίνεται ακόμη δυσκολότερο, όταν έρχεται μετά από γιορτές και τραπεζώματα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι αυτές οι Δεύτερες -ή Τρίτες στη συγκεκριμένη περίπτωση- που δεν θέλεις με τίποτα να σηκωθείς από το κρεβάτι και το μυαλό σου είναι κολλημένο στις ξέγνοιαστες στιγμές των προηγούμενων ημερών! Μάντεψε, υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσεις το «βάρβαρο» πρωινό ξύπνημα! Αυτά τα 3 εύκολα tips θα σε βοηθήσουν να ξυπνήσεις με καλή διάθεση:

1. Με το που ξυπνήσεις μπες κατευθείαν στο μπάνιο και άσε το χουζούρεμα στο κρεβάτι. Όσο περισσότερο μένεις ξαπλωμένη κάτω από τα παπλώματα, τόσο περισσότερο δυσκολεύεσαι να σηκωθείς. Κάνε ένα ζεστό, χαλαρωτικό αλλά γρήγορο ντους κατευθείαν μόλις ξυπνήσεις.

2. Βάλε την αγαπημένη σου μοσχομυριστή ενυδατική κρέμα αντί για κάποια βαριά κολόνια. Να ξέρεις πως το πρωί ένα δυνατό άρωμα μπορεί πολύ εύκολα να ανακατέψει και εσένα αλλά και τους γύρω σου. Αντίθετα, μια γλυκιά μυρωδιά θα γοητεύσει τους άλλους κάνοντας εσένα να νιώθεις ακαταμάχητη.

3. Φτιάξε στα γρήγορα τα μαλλιά σου και το μακιγιάζ σου. Όχι, σε καμία περίπτωση δεν σου λέω να βαφτείς πολύ ή να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες. Όμως περιποιήσου λίγο τον εαυτό σου. Μάζεψε τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό σινιόν για να μην πετάνε και βάλε λίγο κονσίλερ και ρουζ για να δείχνεις ξεκούραστη ;-)

Καλημέρα!!!