Όταν συγκατοικείς με τον άνθρωπό σου είναι γεγονός πως πολύ εύκολα μπορείς να πέσεις στην παγίδα και να αφήσεις τον εαυτό σου λίγο παρατημένο. Θες η συνήθεια, θες η ρουτίνα, θες «εντάξει, είναι ο άνθρωπός μου και με λατρεύει όπως και να είμαι», θες όλα αυτά μαζί; Αφήνεσαι, επαναπαύεσαι και δεν φροντίζεις την εικόνα σου όσο θα έπρεπε.

Όχι, φυσικά δεν σου λέω να ξυπνάς κρυφά το πρωί και να πηγαίνεις να βάφεσαι ή να φτιάχνεις τα μαλλιά σου σε μια μικρή υπερπαραγωγή, ούτε να κυκλοφορείς γυμνή για να είσαι «σεξι». Και ναι, φυσικά ο άνθρωπός σου σε αγαπάει γι' αυτό που είσαι -γι' αυτό είναι και ο άνθρωπός σου άλλωστε- αλλά γιατί να μην σε βλέπει έστω και λίγο περιποιημένη;

Κι εδώ ταιριάζει απίστευτα η έκφραση «επιμελώς ατημέλητη». Έτσι πρέπει να είσαι μέσα στο σπίτι. Με τα μαλλιά σου είτε πάνω είτε κάτω αλλά πάντα μοσχομυριστά, με το πρόσωπό σου καθαρό και ενυδατωμένο και σε ό,τι αφορά τα ρούχα σου; Όχι, μην φορέσεις τις πιο χάλια και πιο παλιές πιτζάμες σου. Βάλε ένα ωραίο σατέν φορεματάκι-κομπινεζόν, μια ζακέτα και χουχουλιάρικες κάλτσες! Και αμέσως θα είσαι απλή, αλλά σούπερ γοητευτική και σέξι!