Υπάρχουν εκείνοι που δεν πίνουν καθόλου καφέ και εκείνοι που δεν θέλουν να ακούσουν ούτε την καλημέρα σου αν δεν έχουν πιει πρώτα έστω και μία γουλιά. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, αυτό το post σε ενδιαφέρει.

 

Στην Αμερική, όλο και περισσότερα μαγαζιά σερβίρουν πλέον ένα νέο ενδιαφέρον είδος καφέ και όλοι μιλούν για ένα τεράστιο trend: Kαφές με γάλα ή άλλα προϊόντα καρύδας (δηλαδή coconut coffee).

 

hanoi house vietnamese coconut coffee

 

Με τη vegan τάση στη διατροφή να παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις και τον κόσμο να στρέφεται σε εναλλακτικές επιλογές σε σχέση με τα γαλακτοκομικά προϊόντα, ο καφές με γάλα καρύδας βρίσκει όλο και περισσότερους fans, ενώ ο συνδυασμός της γεύσης του καφέ με αυτή της καρύδας αποθεώνεται. Mάλιστα, το Hanoi House, ένα βιετναμέζικο εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα στο East Village του Manhattan, άρχισε να σερβίρει καφέ με παγωτό καρύδας και οι Νεοϋορκέζοι κάνουν ουρές για να το δοκιμάσουν.

Πώς μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις το νέο trend; Απλώς χτύπα τον espresso σου με λίγο λάδι ή γάλα καρύδας - ή πειραματίσου για να φτιάξεις ένα δροσιστικό και... εξωτικό freddo!