Θυμάσαι που σου έλεγα χθες για το μαγιό που με ενθουσίασε αλλά δεν είχα ιδέα πού θα βρω; Ψάχνοντας λοιπόν λίγο στο Internet με ό,τι στοιχεία είχα (τη φωτογράφιση από το Sports Illustrated δηλαδή) έπεσα πάνω στο instagram account του μοντέλου της φωτογραφίας.

 

 

A post shared by Bianca Balti (@biancabalti) on Feb 19, 2017 at 6:20am PST

 

Το όνομά της είναι Bianca Balti και, όπως βλέπεις κι εσύ, εκτός από ένα καταπληκτικό πρόσωπο, έχει και ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κορμί. Αλλά, στον λογαριασμό της στο instagram βρήκα κάτι ακόμα πιο όμορφο: Την πιο υπέροχη από όλες τις φωτογραφίες της!

 

 

#tbt to when I was 50pounds heavier and my heart was exploding with joy! ?

A post shared by Bianca Balti (@biancabalti) on Feb 23, 2017 at 8:22pm PST

 

«#tbt στην περίοδο που ζύγιζα 23 κιλά περισσότερο και η καρδιά μου κόντευε να εκραγεί από ευτυχία». Λίγες μόνο λέξεις που χωράνε μέσα τους ένα τόσο τρυφερό, αληθινό και συγκλονιστικό μήνυμα.

Το αφιερώνω σε όλες τις μανούλες και, κυρίως, στα κορίτσια που φοβούνται ότι η εγκυμοσύνη θα αλλάξει το σώμα τους. Ναι κορίτσια, θα αλλάξει το σώμα μας με την εγκυμοσύνη. Θα γίνει ακόμη πιο όμορφο. Με αυτό το σώμα εμείς οι γυναίκες δημιουργούμε τη Ζωή, την Ευτυχία. Και η ευτυχία δεν μετριέται σε κιλά. Ευτυχώς :)