Εκτός από το νυφικό σου, το μακιγιάζ σου και το χτένισμά σου, σημαντικό στοιχείο του bridal look σου είναι η νυφική σου ανθοδέσμη. Αν δεν έχεις διαλέξει ακόμα τη δική σου, σου δίνουμε μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση!

Αν θέλεις κάτι οικονομικό:

anthodesmi xamomili babys breath

Διάλεξε ρομαντικά μπουκέτα με χαμομήλι, μαργαρίτες, χρυσάνθεμα ή και γυψοφίλη (που συνήθως χρησιμοποιείται ως βοηθητικό γέμισμα στις ανθοδέσμες, αλλά δείχνει υπέροχη και μόνη της). Έχε πάντως στο νου σου ότι, πέρα από το είδος του λουλουδιού, ρόλο στην τιμή της ανθοδέσμης παίζει και το πόσα διαφορετικά είδη λουλουδιών θα χρησιμοποιηθούν. Όσο περισσότερα, τόσο ανεβαίνει συνήθως και η τιμή του μπουκέτου. Το περίτεχνο δέσιμο και το ιδιαίτερο σχήμα είναι επίσης δύο παράγοντες που μπορούν να ανεβάσουν την τιμή της νυφικής ανθοδέσμης.

 

Αν θέλεις κάτι boho:

boho nyfiki anthodesmi

Αγριολούλουδα, στάχυα, ευκάλυπτος, χαμομήλια, λεβάντα, νεραγκούλες, τριαντάφυλλα, ορτανσίες, ντάλιες, ανεμώνες, κλαδιά ελιάς και μεγάλα πράσινα φύλλα είναι μερικά από τα στοιχεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να συνθέσεις ένα υπέροχο μπουκέτο με ρουστίκ διάθεση.

 

Αν θέλεις κάτι ρομαντικό:

7067878e2b2e6bb550d83e0d659731f1

Κινήσου σε μονόχρωμες ανθοδέσμες ή συνθέσεις με απαλά χρώματα: Λευκές παιώνιες, λιλά ορτανσίες, ιβουάρ τριαντάφυλλα ή η υπέροχη αστίλβη που μπορείς να βρεις σε διάφορα χρώματα, όπως αυτό το ροζ, είναι μερικές από τις επιλογές σου.

 

Αν θέλεις κάτι εντυπωσιακό:

nyfiki anthodesmi 1

Διάλεξε μια πλούσια σύνθεση με πολλά διαφορετικά λουλούδια ή ένα ιδιαίτερο σχήμα όπως οι κρεμαστές ανθοδέσμες.

 

Αν θέλεις κάτι κλασικό και διαχρονικό:

c3751572edb3b2fc292be2299ed18f92

Μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα είναι ιδανική για εσένα!

 

Δες 40 διαφορετικές νυφικές ανθοδέσμες στη photo gallery και πάρε ιδέες για τη δική σου!

40 υπέροχες νυφικές ανθοδέσμες