Φέτος, στις διακοπές σου, μην κάνεις πάλι το ίδιο λάθος: μην πάρεις μαζί σου τριπλάσια ρούχα από όσα τελικά θα φορέσεις. Το site της διάσημης στυλίστριας Rachel Zoe ετοίμασε ένα πρακτικό βιντεάκι με οδηγίες και tips για όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Η πρόταση του Zoe Report:

Διάλεξε 10 κομμάτια «πολλαπλών χρήσεων», που να μπορούν δηλαδή να φορεθούν σε διαφορετικές περιστάσεις (πχ το πρωί στην παραλία ή το βράδυ στη βόλτα), και να συνδυαστούν με τα υπόλοιπα κομμάτια της βαλίτσας.

Συγκεκριμένα, πάρε:
-2 t-shirts
-2 μπλουζάκια
-2 φορέματα
-1 παντελόνι
-1 σορτσάκι
-1 φούστα
-1 πανωφόρι/ σακάκι

Με αυτά τα 10 κομμάτια (μαζί με τα κομμάτια που θα φοράς στο ταξίδι), θα μπορέσεις να φτιάξεις περισσότερα από 14 διαφορετικά looks! Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου μαγιό, εσώρουχα και προσωπικά ή άλλα χρήσιμα αντικείμενα (πχ γυαλιά ηλίου, φορτιστή κινητού, tablet/ βιβλίο).

 

Μερικά extra tips:

-Μείωσε τον όγκο του νεσεσέρ σου, παίρνοντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα προϊόντα. Για ογκώδη μπουκάλια, όπως πχ το σαμπουάν σου, μπορείς είτε να προτιμήσεις να πάρεις μαζί σου μόνο δείγματα, είτε να προμηθευτείς μικρά μπουκαλάκια ταξιδιού και να μεταφέρεις εκεί μια μικρή ποσότητα από το προϊόν.

-Πάρε μόνο «εύκολα» παπούτσια: Ο στόχος σου είναι να συνδυαστούν με αρκετά διαφορετικά looks και φυσικά να είναι άνετα.

-Φόρεσε τα ογκώδη κομμάτια (παπούτσια ή πανωφόρι) στο ταξίδι.

 

Δες το βίντεο με τις συμβουλές του Zoe Report: