Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αρνιόμουν πεισματικά να πάρω κάποιο απλό παυσίπονο για οποιαδήποτε μικρή ενόχληση ή και έντονο πόνο που μπορεί να αισθανόμουν. Δεν τα πήγαινα από τότε καλά με τα πολλά φάρμακα. Πρέπει να υπέφερα τρομερά για να πάρω κάτι. Ξέρεις, είναι και αυτή η «υπερφυσική» δύναμη που πίστευα πως έχω... Εμένα δεν θα με νικήσει τίποτα, είμαι ατρόμητη, αντέχω στον πόνο και άλλα τέτοια. Και για καλή μου τύχη όλα μέχρι στιγμής μου έχουν πάει μια χαρά. (Φτου, φτου, φτου)

Ωστόσο προσέχω. Δεν μπορώ να πω πως δεν προσέχω. Δηλαδή ειδικά αυτήν την εποχή που ο καιρός σε μπερδεύει και δεν ξέρεις τι να φορέσεις, την ακούω τη μανούλα όταν λέει «Ζακέτα να πάρεις», επίσης δεν κάθομαι στο ρεύμα, δεν κυκλοφορώ ιδρωμένη μετά τη γυμναστική -σούπερ sos- και δεν κυκλοφορώ με βρεγμένα μαλλιά έξω. Εντάξει, για το τελευταίο δεν ορκίζομαι κιόλας. Υπάρχουν αρκετές φορές που βγαίνω έξω με βρεγμένα μαλλιά, τέτοια εποχή, για να πάω σε κάποιο γύρισμα ή φωτογράφιση, όμως παραδέχομαι πως κάθε φορά που το κάνω αρρωσταίνω. Τέλος, τρώω τροφές που ξέρω πως βοηθούν το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Δηλαδή τρώω απαραιτήτως κάθε μέρα ένα ρόδι (με έχει σώσει), ακτινίδια και πορτοκάλια, μέλι, ξηρούς καρπούς (κυρίως αμύγδαλα), γιαούρτι και δύο φορές την εβδομάδα τρώω φακές ή κοτόσουπα-κρεατόσουπα μαζί με σπανάκι και μπρόκολο.

Σε εμένα όλα αυτά συνδυαστικά έχουν λειτουργήσει. Αυτά θα κάνω και φέτος! Σου προτείνω να τα δοκιμάσεις κι εσύ για να δυναμώσει τον οργανισμό σου και το ανοσοποιητικό σου σύστημα!