Περιμένεις στο σπίτι την παρέα σου και έχεις ήδη μαζέψει την ακαταστασία, έχεις στρώσει το κρεβάτι σου και έχεις καθαρίσει το μπάνιο. Μήπως ξέχασες όμως αυτές τις 3 λεπτομέρειες (που πιθανότατα θα προσέξουν οι καλεσμένοι σου);

1. Τη μυρωδιά του σπιτιού

Όταν μπαίνουμε σε ένα νέο χώρο, η μυρωδιά του είναι η πρώτη που προσέχουμε. Αέρισε λοιπόν για τουλάχιστον 10 λεπτά το σπίτι πριν έρθουν οι καλεσμένοι σου, πέταξε τα σκουπίδια και άναψε ένα αρωματικό κερί. Εναλλακτικά, αν η κουζίνα είναι ενιαία με το καθιστικό, μπορείς να βράσεις (ξεκίνα 30 λεπτά πριν την άφιξη των καλεσμένων) λίγες φλούδες πορτοκαλιών μαζί με κανέλα. Θα αφήσει στον χώρο μια υπέροχη μυρωδιά!

2. Σκόνη ή λερωμένοι καθρέφτες

Εντάξει, δεν είναι ανάγκη να ξεσκονίσεις κάθε δωμάτιο ή να καθαρίσεις όλους τους καθρέφτες του σπιτιού, αλλά είναι απαραίτητο να το κάνεις για τους χώρους που θα κινηθούν οι καλεσμένοι. Ξεσκόνισε το τραπεζάκι του καθιστικού και καθάρισε τον καθρέφτη του μπάνιου (το οποίο φυσικά πρέπει να έχεις ήδη καθαρίσει). Ειδικά αυτό, είναι το σημείο του σπιτιού που πρέπει να δείχνει καθαρό μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Φρόντισε επίσης να έχεις χαρτί υγείας!

3. Βρώμικες πετσέτες

Μένουμε και πάλι στο μπάνιο, γιατί είναι όντως σημαντικό να δείχνει καθαρό. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να έχεις αλλάξει τις δικές σου πετσέτες με καθαρές, αλλά και να έχεις βάλει στο μπάνιο μια πετσέτα ειδικά για τους καλεσμένους.