Η μετοχή της έχει εκτοξευθεί τον τελευταίο χρόνο και σκαρφάλωσε ακόμα πιο ψηλά στα charts των συνειδήσεών μας όταν πριν από μερικές μέρες η Gal Godot άνοιξε πόλεμο εναντίον του μεγαλοπαραγωγού του Hollywood Brett Ratner, εναντίον του οποίου έχει γίνει σειρά καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση. Βέβαια, όταν στα media κυκλοφόρησε η είδηση πως η κινηματογραφική Wonder Woman ξεκαθάρισε στη Warner Bros πως δεν θα ξαναφορέσει τη στολή της σούπερ ηρωίδας αν στην παραγωγή συνεχίζει να συμμετέχει ο Ratner, η Warner Bros είχε ήδη ανακοινώσει πως παγώνει τη συνεργασία με την εταιρία του.

 

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on Oct 13, 2017 at 7:17am PDT

 

Ο παραπάνω είναι πάντως ένας ακόμα λόγος για να χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η 32χρονη -και μητέρα δύο παιδιών- Gal Gadot είναι η «Γυναίκα της Χρονιάς» για το GQ.

 

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό, η ισραηλινής καταγωγής ηθοποιός μιλά μεταξύ άλλων για την ανασφάλειά της με την προφορά της: «Προσπαθούσα να αλλάξω την προφορά μου για τόσο πολύ καιρό. Έλεγα στον εαυτό μου “Πρέπει να ακούγεσαι περισσότερο σαν Αμερικανή”. Ντρεπόμουν που δεν τα κατάφερνα. Μέχρι που αποφάσισα να αφεθώ, να σταματήσω να προσπαθώ. Ο καθηγητής μου μου είπε “Απλά αποδέξου την προφορά σου, κάν’ την κτήμα σου. Ο κόσμος καταλαβαίνει τι θέλεις να πεις, ο λόγος σου είναι σαφής και καθαρός, οπότε γιατί δεν αποδέχεσαι την προφορά σου;”. Και από τότε που την αποδέχθηκα, άρχισα να νιώθω ελεύθερη. Είναι τόσο παράξενο. Η Γλώσσα έχει δημιουργηθεί με σκοπό την επικοινωνία. Κι όμως, αρκεί να μην νιώθεις άνετα με την προφορά σου και ξαφνικά δεν νιώθεις άνετα γενικώς να επικοινωνήσεις. Αλλά μόλις συνειδητοποιήσεις ότι είσαι διαφορετικός και καταλάβεις ότι αυτό στην πραγματικότητα δεν αποτελεί πρόβλημα, τότε αρχίζεις πάλι να νιώθεις άνετα, αρχίζεις να επικοινωνείς και τελικά αρχίζουν και οι γύρω σου να νιώθουν άνετα με αυτό».

Και, κάπως έτσι, όλες οι ηθοποιοί που υποδύονται τις πολεμίστριες του μυθικού νησιού Θεμίσκυρα στην ταινία Wonder Woman -ακόμα και η Robin Wright- μιλούν αγγλικά με μια ιδιαίτερη προφορά. Αυτήν της πρωταγωνίστριας, Gal Gadot.

 

A post shared by GQ (@gq) on Nov 15, 2017 at 9:57am PST

@gal_gadot @gq @therealofficialfrankb @estherlangham @madelineweeks. ????me

A post shared by Cass Bird (@cassblackbird) on