Αν πρέπει να διαλέξω ποιο είναι το αγαπημένο μου από τα social media, νομίζω ότι η απάντηση είναι πανεύκολη! Το Instagram. Είναι σίγουρα πιο «περιορισμένο» από το facebook, αλλά με κάποιο τρόπο νιώθω ότι με καλύπτει περισσότερο. (Το twitter για μένα δεν μπαίνει καν στον ανταγωνισμό)

Μου αρέσει πολύ να ανακαλύπτω νέους λογαριασμούς από τους οποίους εμπνέομαι ή με τους οποίους «ταξιδεύω», ονειρεύομαι, γελάω. Ένα account που ανακάλυψα λοιπόν πρόσφατα είναι το νέο μου κόλλημα. Το ανακάλυψα μέσω μιας fashion blogger που επίσης ακολουθώ στο Instagram. Το όνομά της είναι Negin Mirsalehi (είμαι σίγουρη ότι όλο και κάπου θα την έχει πάρει το μάτι σου – ίσως κι εδώ στο Duchesss Daily όπου πολλές φορές σου δείχνουμε τα τέλεια looks της) και ο λογαριασμός για τον οποίο σου γράφω σήμερα είναι του.... σκύλου της!

 

 

Both hangry.

A post shared by Mosey Mirsalehi Stibbe (@moseymirsalehi) on Nov 12, 2017 at 6:10am PST

 

Ο Mosey είναι το πιο γλυκό, φωτογενές και χνουδωτό σκυλάκι που έχεις δει. Και δεν βαριέται ποτέ να ποζάρει μόνος του ή με τη «μαμά» και τον «μπαμπά» του (δηλαδή το αγόρι της Negin). Δες μερικές από τις τέλειες φωτογραφίες του. Είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθείς κι εσύ όπως κι εγώ!

 

 

Υ.Γ.: Μήπως να φτιάξω κι εγώ ένα προφίλ στον Χουτς;