Το αδυνάτισμα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή -κυρίως- των γυναικών. Σύμμαχός μας, ωστόσο, στη διαδικασία αυτή μπορεί να είναι πλέον το κινητό μας!

Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που μπορείς να κατεβάσεις, αλλά εμείς διαλέξαμε τις 3 που πιστεύουμε ότι θα χρειαστείς (διατροφή- μυϊκή ενδυνάμωση- αερόβια άσκηση):

 

Calorie Counter PRO MyNetDiary: Η εφαρμογή θα σου ζητήσει να θέσεις ένα στόχο απώλειας κιλών και, με βάση αυτόν, θα σου προτείνει μία ημερήσια κατανάλωση θερμίδων ενώ θα σου παρέχει tips διατροφής, μετρήσεις, διαγράμματα για την πορεία σου και πολλά άλλα. Παράλληλα, έχει θερμιδομετρητή για όλα τα πιθανά γεύματα - ακόμα και για ethnic πιάτα. Με λίγα λόγια, αυτή η εφαρμογή θα γίνει ο προσωπικός σου διατροφολόγος, αρκεί να σημειώνεις σε καθημερινή βάση τι τρως, πόσα ποτήρια νερό πίνεις και τι προπόνηση έκανες!

CalorieCounter

 

DailyBurn: Και, αφού έχεις τον προσωπικό σου Διατροφολόγο, πρέπει να έχεις και τον προσωπικό σου γυμναστή στο κινητό σου. Και αυτό είναι σίγουρα το Daily Burn. Με περισσότερα από 150 προγράμματα γυμναστικής για όλα τα επίπεδα ασκούμενων, σου παρέχει τη δυνατότητα να γυμναστείς παντού, χωρίς να πληρώσεις συνδρομή στο γυμναστήριο.

screen322x572

 

Endomondo: Αν πάλι προτιμάς το αερόβιο, αυτή είναι η εφαρμογή σου. Θα υπολογίζει τα χιλιόμετρα που έχεις τρέξει, θα σου δείχνει ανά πάσα στιγμή την ταχύτητά σου, θα υπολογίζει τις θερμίδες που έκαψες και τη μέση ταχύτητα που διατήρησες κατά την προπόνησή σου - και πολλά άλλα! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλου είδους προπονήσεις, όπως για παράδειγμα το ποδήλατο.

endomondo 260x400

 

Δες ακόμα: Video- Κάψε 400 θερμίδες σε 34 λεπτά και γύμνασε όλο σου το σώμα με αυτό το πρόγραμμα!