Τρέχεις κι εσύ από το πρωί μέχρι το βράδυ; Λαχανιάζεις κυριολεκτικά για να τα προλάβεις όλα; Εύχεσαι να είχε περισσότερες ώρες η ημέρα; Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τα ίδια περνάω κι εγώ και όλες οι εργαζόμενες γυναίκες που παράλληλα είναι και νοικοκυρές, σύζυγοι ή ακόμη και μητέρες. Αυτές είναι οι πραγματικές ηρωίδες.

Την ίδια στιγμή όμως βλέπεις γύρω σου να υπάρχουν τέτοιες γυναίκες, πολύπλευρες και υπερδραστήριες που όχι μόνο τα καταφέρνουν όλα αλλά τα καταφέρνουν και με μεγάλη επιτυχία. Και αναρωτιέσαι: ΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;

Σου έχω ξαναπεί πως οι επιτυχημένες γυναίκες-multitaskers πρώτον κρατούν ημερολόγιο, οργανώνοντας το πρόγραμμα της κάθε μέρας, δεύτερον δεν χασομερούν στα social media με τις ώρες και τρίτον κάνουν σήμερα όσα μπορούν να κάνουν...σήμερα!

Το μεγαλύτερο ωστόσο μυστικό τους είναι ένα (και είναι πολύ απλό):
Εξοικονομούν χρόνο. Για παράδειγμα δεν πηγαίνουν στο super market, ούτε στα μαγαζιά ψάχνοντας με τις ώρες για χριστουγεννιάτικα δώρα. Τα κάνουν όλα αυτά έξυπνα και γρήγορα από το ίντερνετ.

Ναι, το online shopping είναι γεγονός. Μπορείς πλέον μέσω του κινητού και μέσα σε ελάχιστα λεπτά να ψωνίσεις ό,τι θέλεις από το super market online μέχρι οποιοδήποτε e-shop με ρούχα, παπούτσια, είδη σπιτιού, αξεσουάρ, gadget κοκ. Κι αν είσαι από αυτούς που θεωρούν την όλη διαδικασία δύσκολη ή περίπλοκη, σου προτείνω να γνωρίσεις το MasterpassTM, την παγκόσμια ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών από τη Mastercard. Βλέπεις, οι ανάγκες όλων μας για γρήγορες και κυρίως ασφαλείς online αγορές , καλύπτονται πλήρως πλέον με αυτή τη νέα αγοραστική εμπειρία online. Κάνοντας τις αγορές σου μέσω MasterpassTM δεν χρειάζεται να περνάς κάθε φορά τα στοιχεία της κάρτας σου, διευθύνσεις κλπ, μιας και είναι όλα αποθηκευμένα στο ψηφιακό πορτοφόλι της συνεργαζόμενης τράπεζας, που εσύ επιλέγεις, όταν κάνεις την εγγραφή σου στο Masterpass.gr. Επίσης, μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2018, για κάθε αγορά άνω των €10 με οποιαδήποτε κάρτα Mastercard, σε όλα τα συνεργαζόμενα e-shops με το σήμα MasterpassTM κερδίζεις €5 επιστροφή!

Σου προτείνω λοιπόν σήμερα το βραδάκι μετά τη δουλειά, εκεί που θα χαλαρώνεις στον καναπέ κάτω από την κουβέρτα σου και θα απολαμβάνεις το τσάι σου, να μπεις στο Ίντερνετ, να επωφεληθείς των εκπτώσεων της περιόδου και να κάνεις έξυπνες αγορές! Απλά, γρήγορα και με ασφάλεια. Τι λες;