Εντάξει, ας το παραδεχθούμε: Δεν υπάρχει φωτογράφιση σε περιοδικό/καμπάνια κλπ που δεν έχει υποστεί ρετούς. Και, όταν λέμε ρετούς δεν εννοούμε μόνο λίγη βελτίωση των χρωμάτων (που ΠΑΝΤΑ γίνεται), αλλά κανονικά «θαύματα».

Αυτό ακριβώς συνέβη και στη φωτογράφιση για το νέο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού Vanity Fair, για χάρη της οποίας η Oprah Winfrey φαίνεται πως απέκτησε και τρίτο χέρι! Χεχε :)

 

vanity fair oprah winfrey third hand

 

Ναι, είναι ένα ακόμα χέρι (εκτός από τα δύο που είναι ήδη μπροστά από την Oprah), το οποίο αγκαλιάζει τη μέση της Reese! Ανατριχιαστικό κάπως, ε;

 

vanity fair oprah third hand


Η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν μία από τις backstage που δημοσίευσε το περιοδικό, από τη δημιουργία του ομολογουμένως εντυπωσιακού εξωφύλλου του:

 

vanity fair cover

 

Στο τρίπτυχο του εξωφύλλου εμφανίζονται οι Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Tom Hanks, Michael B. Jordan, Zendaya, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot, Robert De Niro και ο διευθυντής του περιοδικού, Graydon Carter. Και όντως πρόκειται για μια υπέροχη φωτογράφιση (η φωτογράφος είναι η διάσημη Annie Leibovitz). Βέβαια, αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα, ίσως προσέξεις πως και στο εξώφυλλο έχει συμβεί ένα «θαύμα», αφού η Reese Witherspoon εμφανίζεται να έχει… τρίτο πόδι!

 

vanity fair reese witherspoon third leg 2

 

Πάντως το περιοδικό, ενώ παραδέχθηκε πως το τρίτο χέρι της Oprah οφείλεται πράγματι σε λάθος στο photoshop, επιμένει πως αυτό που φαίνεται στο εξώφυλλο είναι το εσωτερικό του φορέματος της Reese.

 

Υ.Γ.: Ιδού και η διορθωμένη Oprah, με δύο μόνο χέρια! :p

oprah reese fixed photo