Είσαι sinlge και αυτό το Σαββατοκύριακο η κολλητή σου θα το περάσει με το αγόρι της; Είσαι σε σχέση αλλά εκείνος λείπει και δεν ξέρεις πώς θα καταφέρεις να ξεχάσεις (για λίγο) την απουσία του και να περάσεις καλά μόνη σου; Ή απλά έχεις διάθεση να περάσεις μόνη σου αυτό το διήμερο, όμως χρειάζεσαι μερικές ιδέες για πράγματα που μπορείς να κάνεις;

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η λίστα θα σε εμπνεύσει:

-Πάρε το αυτοκίνητό σου, το τρένο ή το πρώτο λεωφορείο και κάνε μια αυθημερόν εκδρομή κοντά στη θάλασσα. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα βιβλίο.

-Ξεκίνα μια νέα σειρά για την οποία έχεις ακούσει πολύ καλές κριτικές. Κατέβασε όλα τα επεισόδια και δες τα back to back.

-Πήγαινε μια βόλτα σε ένα μουσείο. Προσπάθησε να φύγεις από αυτό έχοντας αποκομίσει αρκετές νέες γνώσεις πάνω στο αντικείμενό του.

-Κλείσε ραντεβού για σπα ή μασάζ.

-Μπες σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο, ξόδεψε όσες ώρες θέλεις εξερευνώντας τα ράφια του και φύγε μόνο όταν έχεις βρει το επόμενο βιβλίο που θα σε συνεπάρει (αν δεν έχεις διαβάσει κάποιο από τα βιβλία αυτής της λίστας, σου προτείνουμε να της ρίξεις πρώτα μια ματιά).

-Ολοκλήρωσε μια δουλειά που έχεις σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Είτε είναι το ξεκαθάρισμα της ντουλάπας σου, είτε ένα επαγγελματικό project που έχεις αναλάβει, αφιέρωσε τη μέρα σου σε αυτό.

-Γυμνάσου. Βγες στο πιο κοντινό πάρκο και τρέξε, ή κάνε στο σπίτι σου αυτή την προπόνηση για όλο το σώμα.

-Δοκίμασε να φτιάξεις μια νέα συνταγή και στρώσε το τραπέζι μόνο για σένα - χωρίς να παραλείψεις τα κεριά και ένα ποτήρι κρασί.

-Δες μία (ή και περισσότερες) από αυτές τις ρομαντικές ταινίες.

-Κλείσε τη μέρα σου με το πιο ωραίο ζεστό μπάνιο της ζωής σου. Γέμισε τη μπανιέρα με νερό, άναψε μερικά κεριά, βάλε την αγαπημένη σου μουσική, κλείσε τα φώτα και απλά απόλαυσε την πιο χαλαρωτική στιγμή του Σαββατοκύριακου.

 

Δες ακόμα: 10 απίστευτα χρήσιμα sites που θα βάλεις στην καθημερινότητά σου