Η ερωτική επαφή είναι, κυρίως, θέμα χημείας και σίγουρα η εμφάνιση κάποιου δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτα για τις προσωπικές στιγμές μαζί του. Ωστόσο υπάρχουν κάποια εξωτερικά σημάδια που μπορούν να λειτουργήσουν ως καλοί οιωνοί:

1. Δεν φοβάται την οπτική επαφή
Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι στη διαδικασία του φλερτ από το «παιχνίδι» με τα μάτια. Και κάποιος που δεν ντρέπεται να κρατήσει το βλέμμα του πάνω σου για περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο, έχει καλές πιθανότητες να ξέρει πώς να είναι εξίσου ελκυστικός και σε άλλες στιγμές του μαζί σου.

2. Διαβάζει βιβλία
Στους ανθρώπους που αγαπούν τα βιβλία αρέσει να γνωρίζουν νέους κόσμους, να χάνονται μέσα σε ιστορίες, να μαθαίνουν καινούργια πράγματα και να ανοίγουν τους ορίζοντές τους. Ο προκλητικός σκηνοθέτης John Waters είναι κάθετος: «Αν πας στο σπίτι κάποιου και δεις ότι δεν έχει βιβλία, μην μπεις στον κόπο να κοιμηθείς μαζί του».

3. Του αρέσει το φαγητό
Το φαγητό και το σεξ είναι δύο από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή και το να ξέρεις να εκτιμάς τη μία σημαίνει ότι, πιθανότατα, το ίδιο συμβαίνει και με την άλλη.

4. Χορεύει ωραία
Σίγουρα έχεις ακούσει να λένε πως όσοι είναι καλοί χορευτές είναι και καλοί εραστές. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την ευλυγισία ή τη φυσική κατάσταση, αλλά με την αυτοπεποίθηση (σε σχέση με το σώμα του αλλά και γενικότερα) που κάποιος που χορεύει καλά συνήθως έχει.

5. Του... αρέσει το παγωτό μόκα
Το πιο αλλόκοτο σημάδι της λίστας βασίζεται σε επιστημονικά στοιχεία: Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το 2013 από το Smell and Taste Institute του Chicago, όσοι αγαπούν το παγωτό μόκα τείνουν να είναι πιο χαλαροί σαν άνθρωποι, λιγότερο αγχώδεις για το μέλλον και περισσότερο παθιασμένοι με το παρόν - συνεπώς και καλύτεροι εραστές!