Το Facebook είναι πλέον κομμάτι της ζωής μας. Αν το καλοσκεφτείς, με ένα απλό scroll down μπορείς να δεις πού βρίσκονται οι φίλοι σου, φωτογραφίες από τα μέρη που κάνουν διακοπές (ή τρώνε κάτι λαχταριστό) και να μιλήσεις μαζί τους σε χρόνο dt. Μήπως όμως δεν έχεις ανακαλύψεις όλες τις ρυθμίσεις του;

1. Αιτήματα μηνυμάτων: Όταν κάποιος δεν είναι facebook φίλος σου, έχει τη δυνατότητα να σου στείλει αίτημα μηνύματος. Μερικές φορές όμως δεν σου έρχεται ειδοποίηση και τα βλέπεις μόνο αν μπεις μέσα σε αυτόν τον ειδικό φάκελο. Για τσέκαρε, λοιπόν! (Αν πατήσεις πάνω στο εικονίδιο των μηνυμάτων, στη μπλε γραμμή εργαλείων πάνω πάνω στη σελίδα του facebook, θα δεις το tab "Αιτήματα μηνυμάτων ακριβώς δίπλα από τα "Πρόσφατα" μηνύματά σου).

 

2.Αρχείο δραστηριοτήτων: Με ένα απλό κλικ μπορείς να δεις ξανά όλες σου τις κινήσεις στο facebook. Τι πόσταρες σε ποιον, πού πάτησες like και ποια ώρα ακριβώς. Τίποτα δεν ξεφεύγει από το ιστορικό αυτό.

arxeio drastiriotitvn facebook 4

 

Bonus tip: Αν θες, πατάς κάποιο συγκεκριμένο άτομο και βλέπεις όλες σου τις κινήσεις σχετικά με το προφίλ που αναζητάς.

 

3. Ώρες που έγιναν Log in από τον λογαριασμό σου: Αν πατήσεις Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια- > Από πού έχετε συνδεθεί, τότε μπορείς να τσεκάρεις αν έχει μπει κάποιος στο λογαριασμό σου κρυφά. Oops, μόλις τον έπιασες.

wres kai meri sundesis

 

4. Διαλέγεις «πιστούς» φίλους: Σε περίπτωση που δεν έχεις πρόσβαση στον λογαριασμό σου στο facebook, αν έχεις ορίσεις μερικούς πιστούς φίλους, τότε αυτοί θα έχουν το δικαίωμα να σου κάνουν όποιες αλλαγές θέλεις στο προφίλ σου.

empistes epafes facebook

 

5. Αποθηκεύεις posts: Βλέπεις ένα άρθρο, αλλά στην προκειμένη στιγμή δεν έχεις χρόνο για να το διαβάσεις. Πατάς «αποθήκευση» και το κρατάς στα "Αποθηκευμένα" για να το διαβάσεις όποια στιγμή εσύ θελήσεις.

Πώς το αποθηκεύεις:

apothikeusi sundesmou facebook tips

 

Πώς το βρίσκεις όταν θελήσεις:

apothikeymena facebook tips

Δες ακόμα: Το app που χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινες σου φωτογραφίες