Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα το «Μεγάλο Μήλο» να ήταν στο επίκεντρο όλων των fashion και beauty addicts, μιας και τα φώτα όλα στρέφονταν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, όμως τώρα σειρά έχει η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου (LFW)!


Fashionistas από όλο τον κόσμο έχουν σπεύσει στην Αγγλική πρωτεύουσα ρίχνοντας την «πρώτη ματιά» στις τάσεις που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν (Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-2017) από τα outfits μέχρι και τις beauty επιλογές, έτσι όπως τις παρουσιάζουν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας.


Ήδη, λοιπόν, από την πρώτη μέρα κρατάμε σημειώσεις από τη #LFW με τις πιο ωραίες τάσεις και στις παρουσιάζουμε προκειμένου να εμπνευστείς για τις δικές σου εμφανίσεις:

col mallia


Το πρώτο trend που ξεχωρίσαμε; Οι «Unicorn braids», που τις είδαμε στο fashion show του οίκου Felder Felder.

 

Felder Felder Fall 2016 1


Στην ουσία πρόκειται για μια γαλλική πλεξούδα που μπορείς να κάνεις στο κέντρο του κεφαλιού (στη θέση της μεσαίας χωρίστρας), και η οποία καταλήγει σε ένα απλό ponytail στο πίσω μέρος.

 

felder felder back of the hair

 
Εύκολο και απλό χτένισμα, μπορεί να αναδείξει όλο το look σου και να το κάνει αυτομάτως πιο σικάτο αλλά και τολμηρό, ενώ μπορεί να «φορεθεί» είτε με ένα πιο casual, πρωινό outfit, είτε με ένα βραδινό.

 

felder felder hair one

 

Plus: Πρόσφατα, είδαμε και τη Gigi Hadid με το συγκεκριμένο χτένισμα!

ergsrthtg

 Δες στο βίντεο πώς θα κάνεις κι εσύ τις δικές σου, ακαταμάχητες «unicorn braids»:

 

Unicorn braids: Το πιο στιλάτο χτένισμα από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Δες πώς θα κάνεις μόνη σου τη unicorn braid στα μαλλιά συνδυασμένη με top knot