Αν είσαι αναγνώστρια του Queen, κομμάτι του οποίου είναι το Dutchesss Daily, τότε ουκ ολίγες φορές θα έχεις διαβάσει από τη στήλη Ομορφιάς εύκολες, DIY συνταγές, που αποδεικνύουν αφενός πως η ομορφιά δεν θέλει κόπο ή να ξοδεύεις απαραιτήτως πολλά χρήματα, αφετέρου πως η φύση έχει προνοήσει για όλα, ακόμη και για τη beauty ρουτίνα μας.

Και αυτό είναι κάτι που πολλά διάσημα supermodels έχουν κατά καιρούς επιβεβαιώσει σε συνεντεύξεις τους, δηλώνοντας πως εμπιστεύονται τα φυσικά συστατικά στο καθημερινό τους beauté - και μάλιστα έχουν τις δικές τους DIY συνταγές.


Πάμε να δούμε μερικές από αυτές:


Martha Hunt Hairstyle

Martha Hunt

Το φυσικό μυστικό της για λαμπερά μαλλιά: Μάσκα μαλλιών με ασπράδι αβγού και έλαιο δεντρολίβανου

Ο Άγγελος της Victoria’s Secret έχει αποκαλύψει ότι συχνά κάνει μια δική της, σπιτική μάσκα μαλλιών με ασπράδι αβγού και έλαιο δεντρολίβανου. Πρόκειται στην ουσία για μια πρωτεϊνική μάσκα μαλλιών που, μεταξύ άλλων, βοηθά στην ανοικοδόμηση και την ενίσχυση των μαλλιών, ιδιαίτερα αν είναι ταλαιπωρημένα από τη θερμότητα ή τις συνεχείς βαφές.

 

 

exclusive how petra nemcova gets glowing and stays happy 1600922.640x0c

Petra Nemcova

Φυσικό καθαριστικό προσώπου: Λαμπερή επιδερμίδα με μέλι manuka

Το διάσημο μοντέλο κάθε πρωί πλένει τα πρόσωπό του χρησιμοποιώντας, αντί για ένα συνηθισμένο καθαριστικό προσώπου, το μέλι manuka. «Είναι αντιβακτηριδιακό και λειτουργεί ως καθαριστικό, αλλά, την ίδια στιγμή, τονώνει την επιδερμίδα» έχει δηλώσει.

 

 

candice swanepoel 1920x1200 41524

Candice Swanepoel

Ο πιο εύκολος και φυσικός τρόπος να τονώσεις το πρόσωπό σου: Χυμός λεμονιού

Το αγγελάκι της Victoria’s Secret δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει το μυστικό της για ένα λαμπερό και καθαρό πρόσωπο: «Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το χυμό λεμονιού ως φυσικό τονωτικό. Καθαρίζει πραγματικά το πρόσωπό μου!». Το λεμόνι λειτουργεί ως φυσικό στυπτικό και αποκαθιστά την ισορροπία του pH του δέρματος, συσφίγγοντας παράλληλα τους πόρους.

 

 

00 vogue uk june 2015 anna ewers by patrick demarchlier

Anna Ewers

Το μυστικό για τέλεια μαλλιά: Μπύρα

Το supermodel αποκάλυψε πως, πίσω από τα λαμπερά μαλλιά της, κρύβεται η μπύρα. Η Anna δήλωσε πως ένα από τα hair tricks της που διατηρούν τα μαλλιά της τόσο λαμπερά είναι πως μετά το λούσιμο ξεπλένει τα μαλλιά της με μπύρα!

 

 

elle macpherson

Elle Macpherson

Τέλεια επιδερμίδα στα 50: Απολέπιση με φυσικό scrub

Ο ζωντανός θρύλος του μόντελινγκ αποκάλυψε το beauty tip που κάνει την επιδερμίδα της λαμπερή ακόμη και τώρα, στα 50! «Κάνω κάθε μέρα scrub. Μερικές φορές, δύο φορές την ημέρα, στο πρόσωπο και το σώμα. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνω τα νεκρά κύτταρα του δέρματος».

Αν θες κι εσύ να φτιάξεις το πιο εύκολο scrub σώματος με υλικά από την κουζίνα σου, ανακάτεψε μισό φλιτζάνι χοντρό αλάτι με ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο!