Η ομορφιά είναι ολόκληρη επιστήμη και κάθε γυναίκα μαθαίνει με τα χρόνια πώς να περιποιείται τον εαυτό της σωστά. Υπάρχουν, όμως, πολλά εύκολα κόλπα που δίνουν λύσεις σε καθημερινά beauty ζητήματα και μπορούν να σου γλιτώσουν κόπο, χρόνο και χρήματα. Συγκεντρώσαμε, προς το παρόν, 6 από αυτά:

1. Για να γεμίσεις τα κενά στα φρύδια σου, χρησιμοποίησε μια σκιά λίγο πιο σκούρα από το χρώμα τους αντί για μολύβι. Το αποτέλεσμα θα βγει πολύ πιο φυσικό. Όσο για τις “άτακτες” τριχούλες που έχουν την τάση να πάνε όπου θέλουν, ψέκασε με λακ ένα παλιό βουρτσάκι μάσκαρα (το οποίο φυσικά έχεις καθαρίσει από τη μάσκαρα) και δώσε τους φορά, χτενίζοντάς τες. Η λακ θα τις κρατήσει στη θέση τους!

2. Αν τα μαλλιά σου θέλουν ένα μικρό φρεσκάρισμα αλλά δεν προλαβαίνεις να λουστείς και δεν έχεις dry shampoo, δοκίμασε το ταλκ. Ρίξε λίγο στις ρίζες και κάνε μασάζ. Θα απορροφήσει τη λιπαρότητα και θα τα ανανεώσει!

3. Χρησιμοποίησε το ειδικό ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες αν θέλεις να φαίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακές. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις είναι, πριν το χρησιμοποιήσεις, να το ζεστάνεις λίγο με το πιστολάκι. Προσοχή μόνο μην το παρακάνεις και καείς!

4. Όταν βάζεις concealer, μην καλύπτεις απλώς το ημικυκλικό κομμάτι κάτω από το μάτι σου. Αντιθέτως, δημιούργησε ένα τρίγωνο (με τη μύτη του προς τα κάτω, να φτάνει μέχρι το μάγουλό σου).

tumblr inline nwpd0pQ4VR1txoi6x 500

 

5. Βάλε λίγη βαζελίνη στα σημεία που θα ψεκάσεις με άρωμα ώστε αυτό να κρατήσει περισσότερο.

6. Τέλος, τη βαζελίνη μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και για να κάνεις τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά και αδύνατα: Άλειψε μια μικρή ποσότητα κατά μήκος του καλαμιού σου (ώστε να κάνεις το κόκκαλο της κνήμης να γυαλίζει). Λειτουργεί όπως οι λάμψεις στο πρόσωπο (αναδεικνύει το σημείο που γυαλίζει και δημιουργεί το εφέ του πιο αδύνατου ποδιού)!