Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τον όγκο στα μαλλιά, όμως η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες δύσκολα τον πετυχαίνουν. Και για αυτό δεν φταίει μόνο η ποιότητα της τρίχας, αλλά και το κούρεμά μας.

Εγώ, για παράδειγμα, ενώ έχω σχετικά χοντρή τρίχα και ατίθασα μαλλιά, για χρόνια τα είχα αρκετά μακριά, με αποτέλεσμα να είναι βαριά και να χάνουν τον όγκο τους. Μέχρι που πέρυσι τον χειμώνα πήρα τη... μεγάλη απόφαση!

 

doukissa nomikou kourema1

 

Έκοψα, λοιπόν, τα μαλλιά μου λίγο πιο κάτω από τους ώμους, δηλαδή σε ένα μακρύ καρέ. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έκανα με σκοπό να δείχνουν πιο πλούσια, απλώς είχα ανάγκη από μια ανανέωση στο look μου και το συγκεκριμένο κούρεμα ήταν (και παραμένει) το απόλυτο hair trend. Αλλά αυτό που συνειδητοποίησα ήταν ότι, χωρίς να κάνω το παραμικρό, τα μαλλιά μου έδειχναν πιο πυκνά!

Προσωπικά, το συγκεκριμένο look μου φαίνεται απίστευτα στυλάτο αλλά και σέξι ταυτόχρονα. Δείτε, για παράδειγμα, πόσο τέλειο δείχνει στη Rosie Huntington-Whiteley, που τόλμησε ένα ακόμα πιο κοντό καρέ από το δικό μου!

c042c15d27fc9f6859249806d6489550

 

Δείτε ακόμα: 5+1 τρόποι να χτενίσετε τα μαλλιά σας για μια καλοκαιρινή βραδινή (ή επίσημη) εμφάνιση