Τα beach waves είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μας χαρίζει η θάλασσα μετά τις ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Παράλληλα ωστόσο, το αλάτι, ο ήλιος και η ζέστη καταστρέφουν τα μαλλιά κυρίως αν είναι βαμμένα και πρωτίστως αν είναι ξανθά! Φυσικά, δεν γίνεται να μην βάζεις το κεφάλι σου στη θάλασσα γιατί α) θερμοπληξία, β) δεν έχει πλάκα. Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν; Κάτι πολύ πολύ απλό...

 

mallia paralias

 

Φυσικά και μπορείς να βάζεις τα ειδικά σπρέι προστασίας στα μαλλιά σου, κάνουν καλό και όντως τα προστατεύουν, όμως μπορείς να κάνεις κάτι ακόμα καλύτερο: να βάλεις κρέμα μαλλιών! Ναι, μιλάμε για τη μαλακτική κρέμα που βάζεις μετά το σαμπουάν στο μπάνιο σου. Αυτή την κρέμα μαλλιών, αν την βάζεις κάθε φορά που βγαίνεις από το νερό (μια μικρή ποσότητα) θα διατηρήσεις τα μαλλιά σου ενυδατωμένα και προστατευμένα. Εκτός από αυτό, θα μυρίζουν τέλεια και τα beach waves σου θα γίνουν ακόμα καλύτερα.

 

krema mallion

Και, πριν αναρωτηθείς: Όχι, δεν θα γεμίσεις σαπουνάδες, η μαλακτική κρέμα δεν κάνει αφρό. Ναι, μπορείς να πάρεις μαζί σου εκείνη που χρησιμοποιείς στο μπάνιο γιατί προφανώς κάνει για τα δικά σου μαλλιά. Αν ωστόσο σε απασχολεί και το χρώμα εκτός από την ενυδάτωση, θα σου προτείναμε να πάρεις μια κρέμα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά. Και αν ντρέπεσαι να τη βγάζεις από την τσάντα της παραλίας, μπορείς να την αραιώσεις με λίγο νερό και να την μεταφέρεις σε ένα μπουκαλάκι με σπρέι. Δοκίμασέ το και τα μαλλιά σου θα σε ευγνωμονούν!