Η διάσημη makeup artist Lisa Eldridge δείχνει, κατά καιρούς, μέσα από το κανάλι της στο youtube, τα μυστικά του μακιγιάζ διάσημων γυναικών. Σε ένα από αυτά τα βίντεο, με τη βοήθεια της ίδιας της Rosie Huntington-Whiteley, παρουσίασε όλα τα βήματα για το signature makeup look του διάσημου μοντέλου - ένα λαμπερό φυσικό μακιγιάζ. Παράλληλα, η Rosie Huntington-Whiteley αποκάλυψε τα makeup tricks που εφαρμόζει πάντα στο πρόσωπό της.

Trick #1: Επιλέγει foundation λίγο πιο σκούρο από το χρώμα της επιδερμίδας της
«Συνήθως προτιμώ έναν τόνο πιο σκούρο. Επειδή κρατάω το πρόσωπό μου όσο πιο προφυλαγμένο από τον ήλιο μπορώ, συνήθως είναι λίγο πιο άσπρο από το σώμα μου».

Trick #2: Κάτω από τα μάτια, βάζει μολύβι ή eyeliner μόνο στην εξωτερική γωνία
«Νομίζω ότι το να κρατάς το μολύβι μόνο στην εξωτερική γωνία, ειδικά στο κάτω μέρος του ματιού, είναι που δίνει αυτό το γατίσιο βλέμμα. Όταν τραβάς τη γραμμή μέχρι πιο μέσα, το μακιγιάζ δείχνει πιο “κουκλίστικο”, κάνει δηλαδή τα μάτια πιο στρογγυλά, κάτι που εμένα τουλάχιστον δεν νομίζω ότι μου πηγαίνει».

Trick #3: Δεν βγάζει πολύ τα φρύδια της
«Δεν τα βγάζω πολύ. Βγάζω μερικές αδέσποτες τριχούλες που πετάνε από εδώ κι από εκεί, αλλά γενικώς μου αρέσουν τα φυσικά φρύδια, γι' αυτό τα αφήνω στην ησυχία τους. Αλλά θέλω να δείχνουν τέλεια. Μου αρέσει να είναι “στρωμένα” και να δείχνουν γεμάτα. Νομίζω ότι είναι κάτι που κάνει ένα look νεανικό, οπότε πάντα τα “γεμίζω”. Επίσης, δεν χρειάζεται να είναι ολόιδια μεταξύ τους. Κανένα πρόσωπο δεν είναι εντελώς συμμετρικό. Πρέπει απλώς να δείχνουν φυσικά».

Trick #4: Δεν βάζει μολύβι χειλιών σε όλο το μήκος τους, όταν πρόκειται για ένα φυσικό look
«Συχνά απλώς βάζω μολύβι χειλιών στο πάνω χείλος μου, και όχι μέχρι την άκρη, μαζί με λίγο lip balm».

Trick #5: Χρησιμοποιεί τις λάμψεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα
«Βάζω highlighter στο πάνω μέρος των χειλιών μου, στο κέντρο της μύτης μου, στην εσωτερική γωνία των ματιών μου και, καμιά φορά, στις κλείδες του στέρνου».

 

Δες το βίντεο με το step by step tutorial για το τέλειο φυσικό μακιγιάζ της, αλλά και την ίδια να μιλάει για τα μυστικά του:

 

Rosie Huntington-Whiteley: Step by step το λαμπερό μακιγιάζ της