Υπάρχουν πρωινά που δεν προλαβαίνεις να αφιερώσεις περισσότερο από 5 λεπτά στα μαλλιά σου. Και, συνήθως, η λύση για αυτές τις μέρες είναι μια απλή αλογοουρά. Εμείς σου παρουσιάζουμε 5 stylish εναλλακτικές.

Το half bun της Kendall Jenner

KENDALL HALF BUN


Είναι τέλειο για άλουστα μαλλιά, για κυματιστά μαλλιά, για ίσια και σγουρά μαλλιά, για κοντά και μακριά, δηλαδή για όλα!

 

Η πλαϊνή κοτσίδα της Elizabeth Olsen

KOTSIDA STO PLAI ELIZABETH OLSEN

Δεν υπάρχει πιο ρομαντικό, boho, εύκολο και κολακευτικό χτένισμα. Γίνεται σε 1 λεπτό, και μπορεί να "φορεθεί" από το γραφείο μέχρι το βραδινό ποτό σου.

 

Το μισό-μισό χτένισμα της Lauren Conrad

LAUREN CONRAD MISA MISA


Χρειάζεσαι κυριολεκτικά 60’’ για να το αντιγράψεις και αν είσαι άλουστη... τόσο το καλύτερο! Κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου και ταιριάζει με όλα! Μπορείς να το δοκιμάσεις είτε πιάνοντας απλώς τα μπροστινά σου τουφάκια πίσω, είτε κάνοντάς τα μικρά πλεξουδάκια, είτε κάνοντας μια πλεξούδα στεφανάκι όπως στη φωτογραφία.

 

Η χαμηλή sleek αλογοουρά της Beyoncé

BEYONCE ALOGOOURA

Την κάνεις (αν έχεις ίσια μαλλιά) σε λιγότερο από ένα λεπτό, ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και μπορεί να δείξει εξίσου ωραίο σε κοντό μήκος! Μην ξεχάσεις να κρύψεις το λαστιχάκι γυρίζοντας γύρω του μια τούφα μαλλιών, για ένα απίστευτα chic αποτέλεσμα.

 

Η κοτσίδα στη φράντζα της Emma Stone

EMMA STONE FRANTZA KOTSIDA

Δεν είναι "πιάσιμο" για όλα τα μαλλιά, είναι όμως ιδιοφυής λύση για τη φράντζα σου που είναι συνήθως η πρώτη που "χαλάει". Με μια κίνηση ή μάλλον... με ένα πλέξιμο, την ξεφορτώνεσαι με τον πιο τέλειο τρόπο. Δοκίμασέ το ακόμα και σε σγουρά μαλλιά!