Τα πλούσια, καλοσχηματισμένα φρύδια τονίζουν το βλέμμα και μπορούν να αλλάξουν εντελώς το πρόσωπό σου. Συνεπώς, η περιποίησή τους είναι όσο σημαντική είναι και αυτή της επιδερμίδας σου. Και αυτά είναι τα 5 βήματά της:

1. Με ένα βουρτσάκι φρυδιών (ή με μια οδοντόβουρτσα ή ακόμα και με το δάχτυλό σου αν δεν έχεις ειδικό βουρτσάκι) χτένισε τα φρύδια σου προς τα πάνω. Πάρε ένα μικρό ψαλιδάκι και κόψε όσες τριχούλες εξέχουν πάνω από το περίγραμμα των φρυδιών σου. Χτένισέ τα και πάλι, προς την κανονική του φορά τώρα.

2. Με το τσιμπιδάκι, καθάρισε το κάτω μέρος των φρυδιών από τις περιττές τριχούλες (αν θέλεις να «παχύνεις» τα φρύδια σου, μην πειράξεις καθόλου αυτές που είναι κοντά στο περίγραμμά τους – σε δύο με τρεις εβδομάδες θα είναι εμφανώς πιο πλούσια). Μην αφαιρείς εντελώς τις μικρές τριχούλες στην αρχή του φρυδιού, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να κοντύνεις τα φρύδια σου και, τελικά, να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μικρότερα.

3. Με ένα μολύβι φρυδιών (1- 2 τόνους πιο ανοιχτό από το χρώμα των φρυδιών σου), γέμισε τα κενά κατά μήκος τους. Κάνε μικρές κοφτές γραμμούλες που να θυμίζουν τριχούλες. Για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα, προτίμησε μια σκιά φρυδιών (ή και μια από τις σκιές ματιών σου), την οποία θα απλώσεις ελαφρά με ένα πινελάκι.

4. Με το βουρτσάκι, χτένισε και πάλι τα φρύδια σου, διώχνοντας παράλληλα τα περιττά υπολείμματα χρώματος από το μολύβι ή τη σκιά.

5. Για ένα τέλειο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα αν έχεις ατίθασα φρύδια που έχουν την τάση να μην στρώνουν, πέρνα στο τέλος ένα διάφανο τζελ φρυδιών (ή απλώς κάνε την εξής αλλαγή στο βήμα 4: χτένισέ τα με το βουρτσάκι αφού το έχεις πρώτα ψεκάσει με λίγη λακ).

Είσαι έτοιμη!