Σας έδειξα πριν λίγο το φόρεμα που φόρεσα το Σάββατο στον γάμο ενός καλού μας φίλου, δεν σας είπα τίποτα όμως για το beauty look που επέλεξα. Ήθελα λοιπόν -ξανά- κάτι ανάλαφρο, girly και εντυπωσιακό ταυτόχρονα, γι' αυτό πήγα στον αγαπημένο μου Πάνο Καλλίτση και αφέθηκα στα μαγικά του χέρια.

 

doukissa nomikou mallia 2

 

Σε ό,τι αφορά τα μαλλιά, κάναμε έναν χαμηλό, χαλαρό και ανεπιτήδευτο κότσο που, όπως με διαβεβαίωσε ο Πάνος, είναι πανεύκολος και μπορείτε να τον κάνετε και μόνες σας. Το μυστικό είναι να έχετε κάνει με το ψαλίδι πολύ χαλαρά σπασίματα στα μαλλιά σας και μετά με τσιμπιδάκια να αρχίσετε να τα μαζεύετε σε ένα χαμηλό σινιον. Μη βάζετε λακ, είναι ωραίο να πετούν και να πέφτουν μερικά τουφακια. Όσο πιο χαλασμένος φαίνεται ο κότσος, τόσο πιο ωραίος και νεανικός θα είναι.

 

doukissa nomikou makigiaz

 

Σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, συμφωνήσαμε και οι δυο πως δεν θέλαμε κάτι βαρύ. Έτσι, έδωσε έμφαση στην επιδερμίδα ώστε να φαίνεται λαμπερή και ξεκούραστη χωρίς πολλές στρώσεις από make up και πούδρες. Στη μάσκαρα όμως δεν έκανε τσιγκουνιές, έβαλε μπόλικη για να δώσει έμφαση στο βλέμμα αφού δεν θα βάζαμε άλλες σκιές ή μολύβια. Τέλος, επειδή τα μάτια τα βάψαμε λίγο και το φόρεμα ήταν μαύρο με άσπρο, βάλαμε λίγο χρώμα στα χείλη.

 

doukissa nomikou makigiaz 2

 

Φυσικά, δεν παρέλειψε πριν βάλει τη μάσκαρα να μου γυρίσει τις βλεφαρίδες. Είναι το δικό του αγαπημένο κομμάτι και το δικό μου ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Για κάποιο λόγο το φοβάμαι πολύ, ενώ εκείνος -όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στη φωτογραφία- το απολαμβάνει ιδιαίτερα!

 

doukissa nomikou beauty look

 

doukissa nomikou beauty look panos kallitsis

 

Και ιδού το αποτέλεσμα!

 

doukissa nomikou panos kallitsis. 2jpg