Για τα beauty μυστικά της μίλησε η Charlize Theron στη Vogue και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τα δύο προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά αλλά και εκείνα που σταμάτησε να χρησιμοποιεί και είδε τα μαλλιά της να γίνονται πιο λαμπερά.

Τα δύο προϊόντα που φορά καθημερινά: «Lip balm και αντηλιακό, πάντα. Δεν βγαίνω από το σπίτι χωρίς να φορέσω αντηλιακό ούτε μία μέρα» λέει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

 

WEB Charlize Theron Updo 600x600

 

Η φιλοσοφία της για τα μαλλιά της: «Για κάποιο λόγο, ενώ γενικώς μου αρέσουν τα κλασικά πράγματα, δεν φοβάμαι να πειραματίζομαι με τα μαλλιά μου. Δεν έχω κάποιο συναισθηματικό δέσιμο μαζί τους. Με ενθουσιάζει να τα αλλάζω και πάντα σκέφτομαι ότι, αν δεν μου αρέσει το νέο μου κούρεμα, απλώς θα περιμένω να μακρύνουν. Σε ό,τι αφορά τα προϊόντα, έχω δει ξεκάθαρη διαφορά στα μαλλιά μου από τότε που σταμάτησα να χρησιμοποιώ προϊόντα χωρίς sulfates, οπότε αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν πρόκειται να αλλάξω: Ό,τι βάζω στα μαλλιά μου πρέπει να μην έχει sulfates».

 

Τι είναι τα sulfates (θειικά άλατα);

Πρόκειται για καθαριστικούς παράγοντες, χάρη στους οποίους τα σαμπουάν κάνουν τον χαρακτηριστικό πλούσιο αφρό τους. Ωστόσο, μπορούν να προκαλέσουν ξηρότητα της τρίχας και φριζάρισμα, ενώ ξεθωριάζουν τα βαμμένα μαλλιά.

Δοκίμασέ το κι εσύ: Κυκλοφορούν πλέον στο εμπόριο προϊόντα με την ένδειξη «Sulfate Free». Προτίμησε σαμπουάν και μαλακτικό χωρίς sulfates ειδικά αν έχεις σγουρά ή βαμμένα μαλλιά.