Αν ετοιμάζεσαι να πας βόλτα το αγόρι σου ή με αυτόν που θέλεις να γίνει σύντομα το αγόρι σου, τότε πρέπει σίγουρα να λάμψεις! Δεν χρειάζεται να αγχωθείς, ούτε να βάλεις τα δυνατά σου για να τον εντυπωσιάσεις, γιατί τότε σίγουρα θα πέσεις στην παγίδα να υπερβάλεις, είτε με το μακιγιάζ σου, είτε με τα ρούχα που θα βάλεις.

Η δίκη μου συμβουλή είναι να πας όσο πιο cool και «ο εαυτός σου» γίνεται. Φόρεσε κάτι απλό -και όχι προκλητικό- που να σε αναδεικνύει και να σε κάνει να νιώθεις άνετα. Σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ και τα μαλλιά, θα σου πρότεινα να πας φυσική. Δηλαδή, βάλε λίγα πράγματα, λίγο concealer, μάσκαρα, ρουζ, lip balm -και προς θεού, όχι κόκκινο κραγιόν γιατί, εάν θέλει να σε φιλήσει, θα σκεφτεί ότι θα μουτζουρωθείτε κι εσύ κι εκείνος και θα το αποφύγει. Τα μαλλιά σου άφησέ τα κάτω, ατημέλητα, μαλακά και μοσχοβολιστά, γιατί σίγουρα θα στα χαϊδέψει ;-)

Τώρα, αν θέλεις να ενισχύσεις τη φυσική σου ομορφιά, θα σου πρότεινα να φτιάξεις μόνη σου μια μάσκα λάμψης.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:
Μια ώριμη μπανάνα
Λίγο μέλι (περίπου δυο κουταλάκια του γλυκού)

Εφαρμογή:
Πολτοποίησε τη μπανάνα και κατόπιν πρόσθεσε το μέλι πάντα ανακατεύοντας. Άπλωσε τη μάσκα σε όλο το πρόσωπο και ξέβγαλέ τη με άφθονο νερό μετά από 20 λεπτά! Τόσο απλά! Η συγκεκριμένη μάσκα εκτός από λάμψη, χαρίζει σύσφιξη και ενυδάτωση.

Να περάσεις υπέροχα ;-)