Το ρουζ, το concealer και το lip balm είναι τα αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς. Το lip balm το αγαπώ γιατί μου μαλακώνει/ενυδατώνει τα χείλη (και είναι έτοιμα για φίλημα ;p), το concealer γιατί κρύβει την κούραση και την αϋπνία από τα μάτια, ενώ το ρουζ το λατρεύω γιατί, έτσι όπως το φοράω μου... προσθέτω κιλά στο πρόσωπο! Σας μπέρδεψα;

Όσο παράδοξο και περίεργο κι αν ακούγεται, είμαι από τις ελάχιστες γυναίκες στον κόσμο που δεν θέλουν με τίποτα να κάνουν «κοψίματα» με το ρουζ στο πρόσωπό τους. Απεναντίας, μου αρέσει να το τοποθετώ με κυκλικές κινήσεις μόνο στα μάγουλα έτσι ώστε να φαίνομαι πιο «φράπα»!

Βλέπετε, όσες έχουμε ήδη γωνίες στο πρόσωπο καλό είναι να δίνουμε μόνο λίγο χρώμα υγείας στα μαγουλάκια μας και όχι να τις τονίζουμε περισσότερο γιατί τότε το αποτέλεσμα θα είναι σκληρό. Μάλιστα, κάθε φορά που κάποιος μακιγιέρ μου δημιουργεί επιπλέον φωτοσκιάσεις και άρα γωνιές, με το που με βλέπουν οι γονείς μου αρχίζουν αυτά τα «αδυνάτισες παιδί μου, φάε κάτι» και με το που ξεβάφομαι συνειδητοποιούν πως είμαι μια χαρά.

Η γνώμη μου λοιπόν είναι πως το πρόσωπο μιας γυναίκας πρέπει να είναι πάντα «φράπα». Τα έντονα κοψίματα στην καθημερινή μας ζωή δεν είναι ωραία. Αυτά είναι τέλεια για μια φωτογράφιση ή για ένα γύρισμα. Στη ζωή μας όμως προτιμώ τα ροδαλά μαγουλάκια και όχι τις έντονες φωτοσκιάσεις.