Ναι, είμαι #summerlover. Κι αν μετρήσω τις φορές που σας το έχω πει ή σας το έχω δείξει μέσα από φωτογραφίες, πιστεύω πως θα ξεπεράσω το εκατομμύριο. Ωστόσο, πρέπει να ξεκολλήσω πια, αφού μπήκε... Νοέμβριος! Δεν σας κρύβω όμως πως μου αρέσει αυτή η μετάβαση από το καλοκαίρι στον χειμώνα ;-). Αφενός γιατί έχω τα γενέθλιά μου -yeaaaah- και αφετέρου γιατί πάντα, τέτοια εποχή, θέτω νέους στόχους: επαγγελματικούς, προσωπικούς αλλά και ... beauty! Ναι, υπάρχουν και οι στόχοι ομορφιάς, στους οποίους έχω σύμμαχο το Le Petit Marseillais.

 

doukissa nomikou mallia 1

 

Για παράδειγμα, ο ήλιος, το αλάτι και η γενικότερη ταλαιπωρία που υπέστησαν τα μαλλιά μου τους προηγούμενους μήνες, τα έχουν αφυδατώνει σε τέτοιο βαθμό που αν δεν τα φροντίσω αναλόγως, δείχνουν θαμπά και σπάνε. Επίσης, τον χειμώνα με το κρύο και τις εναλλαγές της θερμοκρασίας (από τους εσωτερικούς στους εξωτερικούς χώρους), τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται και γίνονται πιο ξηρά. Τώρα, λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανορθώσουμε τις φθορές του καλοκαιριού και να προετοιμάσουμε τα μαλλιά μας για τον δύσκολο χειμώνα.

 

doukissa nomikou mallia 2

 

Προσωπικά, επειδή λατρεύω τα μαλλάκια μου και θέλω να είναι πλούσια, απαλά, λαμπερά και -προπαντός- γεμάτα υγεία, επιλέγω προσεκτικά τα προϊόντα που χρησιμοποιώ. Έτσι, έψαξα και βρήκα ένα συστατικό που κάνει κυριολεκτικά θαύματα! Σύμφωνα με μελέτες, το γάλα καριτέ έχει εξαιρετικά ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες, κυρίως στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τώρα, αν αναρωτιέστε τι είναι το καριτέ -ούτε κι εγώ ήξερα- θα σας πω πως πρόκειται για ένα ενδημικό δέντρο των χωρών του Νότου που μπορεί να ζήσει μέχρι και για τρεις αιώνες! Από τον καρπό του λοιπόν εξάγεται το βούτυρο, το γάλα και το λάδι καριτέ, που βοηθούν στη θρέψη και επανόρθωση της τρίχας. Από την άλλη, μάλλον θα ξέρετε ήδη πως το μέλι είναι επίσης ένας μικρός φυσικός θησαυρός και πρέπει να αξιοποιούμε τις ευεργετικές του ιδιότητες -ναι, ναι, ακόμη και στα μαλλιά μας!Τα οφέλη αυτών των θαυματουργών συστατικών, συνδυάζει η σειρά προϊόντων «Le Petit Marseillais με Καριτέ και Μέλι για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά».

 

doukissa nomikou mallia 3

 

Ένα θα σας πω: Δοκίμασα όλα τα προϊόντα της σειράς και είδα πράγματι διαφορά στα μαλλιά μου. Είναι βαθιά ενυδατωμένα, μαλακά και λαμπερά. Μεγαλύτερη αδυναμία έχω στη μάσκα, την οποία χρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα!

Οπότε, φίλες μου, θα σας πρότεινα να ανανεωθείτε και εσείς -αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη- να φροντίσετε τον εαυτό σας και να θέσετε καινούργιους στόχους. Στόχους ... ομορφιάς με το Le Petit Marseillais!

 

doukissa nomikou mallia 4