Η νέα λατρεία στον κόσμο του μακιγιάζ είναι το under eye smokey! Ουσιαστικά πρόκειται για το smokey το οποίο όμως γίνεται κυρίως στο κάτω μέρος των ματιών. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι μια τάση με ροκ διάθεση και δίνει έμφαση στο σούπερ έντονο και sexy βλέμμα!

 

under eye smokey

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το δημιουργήσουμε, μιας και το μοναδικό πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι η κάτω πλευρά των ματιών μας να είναι πιο έντονη και πιο "ντεγκραντέ" από την πάνω.

Στη δικό μου μακιγιάζ, που για άλλη μια φορά επιμελήθηκε ο make up artist Παντελής Τουτουντζής, ακολουθήσαμε τα εξής βήματα:

Βήμα 1: Τονίσαμε το κόκαλο στο πάνω μέρος των ματιών με ένα μωβ μολύβι, στη συνέχεια το σβήσαμε με μια μεταλλική μωβ σκούρα σκιά -προσεχτικά όμως, χωρίς να βάψουμε το κινητό βλέφαρο!

Βήμα 2: Με τα ίδια υλικά δουλέψαμε και την κάτω μεριά των ματιών αφήνοντας περισσότερη ένταση, δηλαδή δεν το σβήσαμε πολύ όπως προηγουμένως. Στη συνέχεια με ένα μαύρο μαλακό μολύβι γεμίσαμε την εσωτερική γραμμή του ματιού και το σβήσαμε κοντά στις βλεφαρίδες.

Βήμα3: Με short τουφάκια γεμίσαμε τις βλεφαρίδες στο κέντρο των ματιών μπροστά από το κινητό βλέφαρο που είχε μείνει άβαφο ώστε να του δώσουμε μεγαλύτερη ένταση.

 

under eye smokey makigiaz

 

Extra tip: Θέλει προσοχή να μην το παρακάνουμε με τις ποσότητες στο κάτω βλέφαρο για να μην μας βγει στρογγυλό το μάτι!!!

Extra tip #2: Προτίμησε να φορέσεις ένα τέλειο nude ή baby pink κραγιόν σε ματ υφή! Το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!