Η Emma Stone έχει καταφέρει όχι μόνο να δημιουργήσει υπέροχα looks με καμβά την ολόλευκη, αψεγάδιαστη επιδερμίδα της, αλλά, σε έναν κόσμο όπου το bronzer και το contouring βασιλεύουν, να την αναδείξει σε ένα από τα μεγαλύτερα όπλα ομορφιάς της.

Διαλέξαμε 12 από τα καλύτερα looks της τα τελευταία χρόνια:

 

emma stone beauty looks 1

Αύγουστος 2011: Ένας ατημέλητος κότσος συνδυασμένος με ιριδίζουσα ροζ σκιά και ροζ lip gloss σε απαλούς τόνους δημιουργούν ένα άκρως ρομαντικό look. Τα φρύδια ήταν αρκετά λεπτά, όπως ήθελε τότε η beauty τάση.

 

emma stone beauty looks 2

Ιανουάριος 2012: Παίζοντας με την αντίθεση του γαλάζιου και του μαύρου στα μάτια της και αφήνοντας τα μαλλιά πιασμένα και το υπόλοιπο μακιγιάζ σε απαλές αποχρώσεις του ροδακινί, κατάφερε να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα μάτια της.

 

emma stone beauty looks 3

Μάρτιος 2012: Φυσικό μακιγιάζ και ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά δημιούργησαν ένα υπέροχο girlie look.

 

emma stone beauty looks 4

Ιούνιος 2012: Με ξανθά μαλλιά και ένα απαλό smokey eye σε γήινους τόνους – extra πόντοι για τα λευκά τσιμπιδάκια στο πλάι που ταίριαζαν τέλεια με τη ρετρό διάθεση του χτενίσματος.

 

emma stone beauty looks 5

Μάρτιος 2013: Με πολύ ξανθά μαλλιά και αφέλειες, δημιούργησε ένα έντονο βλέμμα με μπλε-γκρι μολύβι και κινήθηκε σε ψυχρούς ροζ τόνους στα χείλη και τα ζυγωματικά.

 

emma stone beauty looks 6

Απρίλιος 2014:  Old Hollywood λάμψη βασισμένη στο καλοστημένο vague χτένισμα, τη χωρίστρα στο πλάι και το φούξια κραγιόν.

 

emma stone beauty looks 7

Απρίλιος 2014: Με 40’s χτένισμα και παλ αποχρώσεις στο μακιγιάζ.

 

emma stone beauty looks 8

Σεπτέμβριος 2014: Και πάλι η ένταση στα μάτια. Πράσινo smokey eye look και ένα στυλάτο bob στα μαλλιά.

 

emma stone beauty looks 9

Ιούλιος 2015: Με τιρκουάζ eyeliner και ελαφρύ ιριδισμό στα χείλη, κατάφερε να δώσει έναν pop τόνο στο υπέροχο, φυσικό μακιγιάζ της.

 

emma stone beauty looks 10

Νοέμβριος 2016: Με μακιγιάζ σε έντονους τόνους του ροζ, ματ χείλη και πιο φυσικό πλέον look στα φρύδια, κατάφερε να πετύχει ένα πολύ φρέσκο αποτέλεσμα το οποίο ολοκληρωσαν χαλαρά waves στο πιο δημοφιλές κούρεμα της χρονιάς, το lob.

 

emma stone beauty looks 11

Δεκέμβριος 2016: Μπλε και μωβ μεταλλικές αποχρώσεις συνθέτουν ένα από τα πιο εκκεντρικά της eye looks, το οποίο ωστόσο συνδυάστηκε με φυσικά χρώματα στο υπόλοιπο μακιγιάζ και ένα ρομαντικό up-do.

 

emma stone beauty looks 12

Δεκέμβριος 2016: Κόκκινα χείλη, sun kissed ζυγωματικά και μαύρο eyeliner σε ένα από τα πιο glamorous beauty looks της.