Αν αποφάσισες αυτή την Άνοιξη να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας, τότε σίγουρα ανάμεσα στα εκατοντάδες πράγματα που έχεις να σκεφτείς- και κυρίως να αποφασίσεις- για τη μέρα του γάμου σου είναι το νυφικό χτένισμα που θα ολοκληρώνει το bridal look σου!

Εναρμονισμένο πάντα με το στυλ του νυφικού και γενικότερα με το concept του γάμου (boho, ρομαντικό, κλασικό...), το νυφικό χτένισμα είναι από τις πιο δύσκολες επιλογές για κάθε νύφη και αυτός είναι ο λόγος που χρειάζονται αρκετές πρόβες μέχρι κάθε γυναίκα να διαλέξει το ιδανικό για εκείνη.

 

Costarellos Bridal hairstyle 2016 500x800

 


Εκτός από το χαμηλό σινιόν, που αποτελεί την πρώτη επιλογή αρκετών γυναικών, υπάρχουν αρκετά και εντελώς διαφορετικά χτενίσματα για όλα τα γούστα (χαλαρά waves, εντυπωσιακές πλεξούδες, ιδιαίτεροι πιο χαλαροί κότσοι...), ενώ μια καλή ιδέα είναι να «ενισχύσεις» το χτένισμά σου με ένα αξεσουάρ ή λουλούδια, μιας και είναι Άνοιξη!

 

dgsfg


Εμείς διαλέξαμε αρκετά διαφορετικά χτενίσματα για σένα. Δες τα στη photo gallery, πάρε ιδέες για το δικό σου νυφικό look και στη συνέχεια δεν έχεις παρά να αφεθείς στα έμπειρα χέρια ενός hairstylist.


Η ώρα η καλή!

Παντρεύεσαι την Άνοιξη; Σου δίνουμε ιδέες για το νυφικό χτένισμά σου!