Τις Δευτέρες, τα τελευταία 5 χρόνια, τις περνάω στο στούντιο για την εγγραφή του ΟΛΑ και η διαδικασία της προετοιμασίας είναι πλέον πάνω κάτω η ίδια.

Ιδού η μικρή ιεροτελεστία που ακολουθώ πριν από κάθε γύρισμα:

1. Φτάνω στο στούντιο περίπου 3 ώρες πριν την έναρξη του γυρίσματος, λουσμένη και φορώντας κάποια ειδικά patches κάτω από τα μάτια.

2. Φοράω στο καμαρίνι την ενυδατική μου κρέμα (απλώνοντας περισσότερη ποσότητα απ’ ό,τι συνήθως για να είναι βαθιά ενυδατωμένη η επιδερμίδα μου πριν μπει το make up).

3. Πίνω μια βιταμίνη και ένα τσάι από τζίντζερ.

4. Βάζω μουσική και αρχίζω και τραγουδάω. (Ok, αυτό θα μου πεις πως δεν είναι beauty βήμα, όμως η μουσική μου φτιάχνει τη διάθεση και, όταν έχω καλή διάθεση, ομορφαίνω).

5. Βάζω μπόλικο λαδάκι προστασίας στα μαλλιά μου και μετά ξεκινάω το χτένισμα -ενώ παράλληλα ρίχνω μια τελευταία ματιά στη σκαλέτα και τους καλεσμένους της εκπομπής. (Η κανονική προεργασία και μελέτη έχει γίνει από το βράδυ της Κυριακής).

6. Βάφομαι -πάντα χρησιμοποιώντας τα δικά μου καθαρά(!) πινέλα.

7. Βγάζω τις φόρμες με τις οποίες συνήθως πηγαίνω στο γύρισμα και φοράω τα υπέροχα ρούχα που μου φέρνει ο στυλίστας.

8. Βάζω κρέμα σώματος -με φανταστική μυρωδιά- στα χέρια και τα πόδια μου.

9. Βάζω κολόνια κυρίως στις παλάμες μου για να μένει το άρωμα μου στους καλεσμένους μετά τη χειραψία μας. Αυτό για να είμαι ειλικρινής το κάνω πάντα πριν από οποιοδήποτε επαγγελματικό ή όχι ραντεβού! ;-p

10. «Ελέγχουμε» το αποτέλεσμα στην κάμερα και τα φώτα του πλατό μαζί με τον σκηνοθέτη και τον διευθυντή φωτογραφίας.

Καλό μας γύρισμα λοιπόν!