Αν λόγω budget έχεις αποφασίσει να κάνεις μόνη σου το μακιγιάζ σου τη μέρα του γάμου σου, στο παρακάτω βίντεο θα δεις όλα τα βήματα για ένα ρομαντικό αλλά και σαγηνευτικό look.

Θυμήσου:

-Μεγαλύτερη σημασία από το ίδιο το μακιγιάζ έχει η υγιής επιδερμίδα.
Αφιέρωσε τις εβδομάδες πριν από τον γάμο σου στη σωστή περιποίηση και ενυδάτωσή της και κάνε οπωσδήποτε έναν καθαρισμό λίγο καιρό πριν από τη «μεγάλη μέρα». Σε κάθε περίπτωση, ενημέρωσε τον δερματολόγο ή την αισθητικό σου για την ημερομηνία του γάμου, για να σε συμβουλεύσει πότε είναι καλύτερο να κάνεις οποιαδήποτε θεραπεία, ώστε να μην έχεις ερεθισμένη ή ξεφλουδισμένη επιδερμίδα εκείνη τη μέρα.

-Επένδυσε σε long lasting προϊόντα.
Η μεγάλη διάρκεια είναι το σημείο κλειδί σε ένα νυφικό μακιγιάζ – ειδικά σε ό,τι αφορά το foundation και το κραγιόν σου. Δεν θέλεις απλώς να δείχνει ωραίο τη στιγμή της εφαρμογής, αλλά να κρατήσει για ώρες αναλλοίωτο. Τα primers προσώπου αλλά και ματιών θα δημιουργήσουν μια σωστή βάση για τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις.

-Έχε στο νου σου τη «φωτογένεια» του μακιγιάζ σου
Θυμήσου ότι στις φωτογραφίες το μακιγιάζ δείχνει πάντα πιο άχρωμο από ό,τι στην πραγματικότητα. Κάνε ένα δοκιμαστικό μόνη σου και βρες τη «χρυσή τομή», δηλαδή την ένταση του μακιγιάζ που δείχνει ωραία τόσο στην πραγματικότητα όσο και στον φακό.

 

Δες ακόμα: Όλες οι απαντήσεις για το νυφικό μακιγιάζ, το δοκιμαστικό, την τιμή και όσα πρέπει να προσέξεις.