Αν χρησιμοποιείς το concealer μόνο για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους και να δώσεις φως κάτω από τα μάτια σου, θα ενθουσιαστείς με το πόσα διαφορετικά πράγματα μπορείς να κάνεις μόνο με αυτό το προϊόν:

-Για να δείχνει ξεκούραστο το βλέμμα σου και πιο μεγάλα τα μάτια σου, βάλε concealer στην εσωτερική γωνία του ματιού, στο κέντρο του πάνω βλεφάρου και στο κόκκαλο του φρυδιού (στα σημεία δηλαδή που βλέπεις στην πάνω φωτογραφία).

-Χρησιμοποίησε ένα λεπτό πινέλο ματιών με γωνία για να διορθώσεις ατέλειες στη γραμμή του eyeliner.

-Άπλωσε μια γραμμή concealer κατά μήκος του κόκαλου του μύτης (και κάνε πολύ καλό blend) για να την κάνεις να δείχνει πιο λεπτή.

-Χρησιμοποίησε το concealer ως primer στο πάνω βλέφαρο, ώστε αφενός να διαρκέσει περισσότερο η σκιά και αφετέρου να αναδειχθεί καλύτερα το χρώμα της, αφού το concealer θα έχει αποχρωματίσει την επιδερμίδα των ματιών σου.

-Στην ίδια λογική, χρησιμοποίησε το concealer ως primer χειλιών. Θα δώσει περισσότερη ένταση αλλά και διάρκεια στο κραγιόν σου.

-Πέρασε μια λεπτή γραμμή concealer γύρω από τα χείλη σου (έξω ακριβώς από τη γραμμή των χειλιών σου). Κάνε καλό blend. Με αυτόν τον τρόπο, τα χείλη σου θα δείξουν μεγαλύτερα, ενώ το κραγιόν σου (ειδικά αν είναι έντονο) δεν θα τρέξει γύρω από αυτά.