Είμαστε πολλοί αυτοί που αγαπάμε το καλοκαίρι, ή μάλλον για να το θέσω διαφορετικά, δεν ξέρω κάποιον που να μην το αγαπάει. Μα ποιος μπορεί να αντισταθεί στην ωραιότερη εποχή του χρόνου, όπου φοράμε τα μαγιό μας, είμαστε στην παραλία, τρώμε παγωτό, κάνουμε βόλτες ξυπόλητοι, πίνουμε τα μοχίτο μας, η ημέρα είναι μεγαλύτερη, τα λουλούδια ανθισμένα και η διάθεση χτυπάει κόκκινο; Κανείς φυσικά! Η εποχή λοιπόν που ζωντανεύουν όλες αυτές οι όμορφες στιγμές που μόλις σου περιέγραψα είναι εδώ!

Ήρθε ο καιρός να είμαστε ανέμελες, ξέγνοιαστες, άβαφες, μαυρισμένες, λαμπερές, ξεκούραστες και φυσικά χαρούμενες.

Όμως προσοχή! Το καλοκαίρι κρύβει μια μεγάλη beauty παγίδα: Αμελούμε την περιποίηση της επιδερμίδας μας, αλλά κυρίως των μαλλιών μας. Τι θα κάνουμε λοιπόν για να προστατεύσουμε τα μαλλιά μας; Ας το πάρουμε από την αρχή...

Η ανεπαρκής προστασία τους από τον ήλιο και τη θάλασσα μπορεί να τα κάνει να δείχνουν εύθραυστα και ταλαιπωρημένα, να προκαλέσει αίσθηση ξηρότητας και να ξεθωριάσει το χρώμα τους. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες λοιπόν, τα μαλλιά χρειάζονται εντατική περιποίηση για να προστατευθούν από την εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο και την επίδραση του θαλασσινού και χλωριωμένου νερού.

Φέτος λοιπόν το καλοκαίρι κάνε την προστασία των μαλλιών πρώτη προτεραιότητα, ανακαλύπτοντας τα κατάλληλα προϊόντα που θα τα προστατέψουν και θα τα κάνουν να δείχνουν υγιή και γεμάτα ενέργεια.

Και κάπου εδώ θα με ρωτήσεις: «Ωραία, αλλά πώς θα βρω ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες των δικών μου μαλλιών;». Έχεις δίκιο - κι εγώ την ίδια απορία είχα, γι' αυτό επισκέφτηκα το κομμωτήριο του αγαπημένου μου hair stylist Βαγγέλη Χατζή. Μαζί του ανακάλυψα το δικό μου προσωποποιημένο Summer Energy Code, μέσα από τη διαδικασία του Εnergy Code Mapping της σειράς System Professional. Η όλη φιλοσοφία της σειράς περιποίησης System Professional, στηρίζεται στο ότι τα μαλλιά μας έχουν ένα προφίλ ενέργειας που είναι τόσο μοναδικό όσο το δαχτυλικό μας αποτύπωμα.

 

dutchesss system prof

 

Μέσα από το Energy Code Mapping, ένα ερωτηματολόγιο στο tablet που γίνεται στο κομμωτήριο με τη βοήθεια του επαγγελματία κομμωτή, προκύπτει το energy code, το μοναδικό σύστημα περιποίησης που ταιριάζει στα μαλλιά κάθε γυναίκας. Το σύστημα αυτό περιλαμβάνει τουλάχιστον 3 προϊόντα περιποίησης- σαμπουάν, conditioner ή μάσκα κ.ά.

Δεν θα σου αποκαλύψω όμως περισσότερα, δες το videο με τη μοναδική εμπειρία που έζησα στο κομμωτήριο του Βαγγέλη Χατζή και όλη την περιποίηση που μου προσέφερε απλόχερα και θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ:

 

 

Αυτή τη σειρά τη λάτρεψα και το summer energy code μου θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος των μαλλιών μου φέτος το καλοκαίρι! Όπως βλέπεις, έχω και τα τυχερά μου ;-) Ευχαριστώ τον Βαγγέλη για όλα! Με έκανε να νιώσω μοναδική, όπως νιώθει κάθε γυναίκα μετά από την επίσκεψή της στο κομμωτήριό του!

Μπορείς να ανακαλύψεις κι εσύ το δικό σου summer energy code στο https://www.systemprofessional.com/el-GR/energycode/get  ή σε ένα συνεργαζόμενο κομμωτήριο System Professional.