Το όνομά της είναι Kristie Streicher και είναι μια από τις διασημότερες brow artists του Los Angeles, με την Adele και τη Mandy Moore να βρίσκονται ανάμεσα στις πελάτισσές της.

Η ίδια αποκάλυψε στο site Byrdie τα βασικά της tips για τέλεια φρύδια. Μα μερικά από όσα είπε:

-Προτίμησε να αφήνεις 6-8 εβδομάδες να περάσουν πριν βγάλεις ξανά τα φρύδια σου, έτσι ώστε όλες οι τρίχες να έχουν αναπτυχθεί και να πετύχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

-Πριν βγάλεις τα φρύδια σου, άπλωσε πάνω τους ένα λαδάκι ώστε να μαλακώσουν οι τρίχες και να γίνει πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη η διαδικασία. Έτσι, θα περιορίσεις επίσης τον ερεθισμό και την ερυθρότητα στην περιοχή.

-Ποτέ μην βγάζεις τα φρύδια σου χρησιμοποιώντας μεγεθυντικό καθρέφτη. Χρησιμοποίησε έναν κανονικό καθρέφτη και κάθε λίγο κάνε ένα βήμα πίσω για να έχεις μια πιο γενική εικόνα του προσώπου σου.

-Αν «γεμίζεις» τα φρύδια σου με κάποιο ειδικό προϊόν, δώσε σημασία στο χρώμα: Πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα των φρυδιών σου και όχι με το χρώμα των μαλλιών σου.

-Ολοκλήρωσε πάντα με ένα τζελ για δυνατό κράτημα και χτένισε τα φρύδια σου με το ειδικό βουρτσάκι, δίνοντας στις τρίχες ανοδική φορά.

 

Δες περισσότερα tips στο βίντεο: