Ξέρω ότι λένε πως τις τελευταίες ώρες ή και μέρες πριν από τον γάμο οι νύφες πρέπει να ξεκουράζονται για να είναι λαμπερές στην εκκλησία, αλλά δυστυχώς εγώ δεν πρόκειται να το καταφέρω αυτό. Η ώρα είναι 13.00, μένουν περίπου 30 ώρες για τη... μεγάλη στιγμή κι εγώ μόλις έφτασα στην Αθήνα (από το νησί όπου ήμουν αυτές τις μέρες για τις τελευταίες προετοιμασίες) αφού ΚΑΙ απόψε θα είμαστε ζωντανά στο πλατό του «So you think you can dance»!

Να λοιπόν τι θα κάνω και σήμερα (πιθανότατα και αύριο :p) για να κρύψω την κούραση από το πρόσωπό μου:

-Θα γεμίσω ένα μπολ μεγάλο με νερό και παγάκια. Θα το αφήσω για 5 λεπτά, για να κρυώσει ΠΟΛΥ το νερό.

 

pagos beauty tip

 

-Θα βάλω το πρόσωπό μου μέσα στο νερό για μερικά δευτερόλεπτα. Θα επαναλάβω το ίδιο για τουλάχιστον 5 φορές, σκουπίζοντάς το με μια ΚΑΘΑΡΗ πετσέτα. Μετά, θα πάρω ένα παγάκι και, χρησιμοποιώντας ένα επίσης καθαρό λεπτό πανί (για να περνά η δροσιά από το παγάκι αλλά να μη με «κάψει» η απευθείας επαφή του πάγου με την επιδερμίδα μου), θα το περάσω πάνω από όλο το πρόσωπό μου, επιμένοντας κάτω από τα μάτια, μέχρι να λιώσει.

-Λίγο πριν βαφτώ, θα βάλω μια καλή ενυδατική μάσκα προσώπου και θα την αφήσω για 10-15 λεπτά. Θα την ξεπλύνω με χλιαρό νερό και θα απλώσω μια γενναία ποσότητα από την ενυδατική μου κρέμα.

-Για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα έχω μαύρους κύκλους, θα βάλω ειδικά patches και κάτω από τα μάτια. Ουσιαστικά, είναι κι αυτά μικρές μάσκες, ειδικές για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Περιέχουν θρεπτικά συστατικά και βοηθούν στη μείωση του πρηξίματος αλλά και των μαύρων κύκλων. Τα συγκεκριμένα, που είχα βάλει και στο προηγούμενο live, τα είχα αγοράσει από την Αμερική (λέγονται Janet Sartin) αλλά μπορείς να βρεις αντίστοιχα και στην ελληνική αγορά!