Σικάτη σε κάθε της εμφάνιση, η Olivia Palermo είναι από τις διάσημες κυρίες που δεν μας έχουν απογοητεύσει ποτέ με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Εκτός, όμως, από το στυλ της, η star μας ενθουσιάζει και με το natural- τις περισσότερες φορές- beauty look της.

Αποφεύγοντας τις υπερβολές στο μακιγιάζ ή τα μαλλιά της, δημιουργεί τους δικούς της κανόνες ομορφιάς. Ποιοι είναι όμως οι 7 βασικοί κανόνες που δεν παραβαίνει ποτέ στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της;

 

olivia palermo summer style out in new york city july 2015 19


1. Λαμπερή επιδερμίδα

Το πρώτο πράγμα που θα ξεχωρίσει κανείς κοιτάζοντας της Olivia Palermo, εκτός από το outfit της, είναι η λαμπερή επιδερμίδα της. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, από πολύ μικρή ηλικία έχει μάθει από τη μητέρα της και τη θεία της να περιποιείται σωστά και με «θρησκευτική ευλάβεια» το δέρμα της. Ο σωστός καθαρισμός , αλλά και το πολύ νερό είναι το Α και το Ω!

 

2. Αποφεύγει τις λάμψεις στο μακιγιάζ της

Για να πετύχει ένα πιο natural αποτέλεσμα στο μακιγιάζ της και να κρατήσει την επιδερμίδα της στη φυσική της απόχρωση, χρησιμοποιεί ματ foundation. Ακόμη, δεν παραλείπει να κάνει ελαφρύ contouring.

 

OliviaPalermo MagazineShoot big1

 

3. Άψογο beauty look

Ποτέ δεν φεύγει από το σπίτι με μισοτελειωμένο μακιγιάζ ή αν δεν έχει προσέξει το μανικιούρ ή το ντύσιμό της. Παράλληλα, φροντίζει σχεδόν πάντα να φοράει ένα ενυδατικό, nude κραγιόν στα χείλη της.

 

4. Σωστή διατροφή

Αποφεύγει τις εξαιρετικά λιπαρές τροφές, ακολουθώντας μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, «φιλική» προς την επιδερμίδα της, ενισχύοντας την ενυδάτωσή της. Φρούτα και λαχανικά είναι μέσα στο καθημερινό της διαιτολόγιο.

 

5. Αντηλιακό

Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, ένα από τα βασικότερα μαθήματα που της έχει δώσει η μητέρα της είναι να αποφεύγει να κάθεται άσκοπα στον ήλιο και να φοράει πάντα αντηλιακό, Χειμώνα- Καλοκαίρι.

 

Olivia Palermo BaubleBar Collaboration

6. Προσοχή στα φρύδια

«Το μόνο πράγμα που θα ευχόμουν να μην είχα κάνει νεότερη ήταν να βγάζω υπερβολικά τα φρύδια μου», τόνισε η star σε συνέντευξή της στο περιοδικό Grazia Daily και εδώ που τα λέμε, αυτό είναι κάτι που όλες θα το ευχόμασταν.

 

7. Υγιή μαλλιά

Η Olivia Palermo είναι από τις γυναίκες που έχουν τέλεια μαλλιά και αυτό δεν είναι τυχαίο, μιας και αφιερώνει αρκετό χρόνο στην ενυδάτωση και την περιποίησή τους. Διατηρεί το καστανόξανθο χρώμα τους σε γενικές γραμμές, ενώ, για να φρεσκάρει το χτένισμά της, ψεκάζει τα μαλλιά της με μια λακ.

Διάβασε ακόμα

Δούκισσα Νομικού: «Τα προσωπικά μου μυστικά ομορφιάς που ομολογώ για πρώτη φορά»

Μυστικά ομορφιάς από τα διασημότερα μοντέλα