Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε το 5ο live του So you think you can dance και αν κρίνω από τα σχόλια σας στα social media, σας άρεσε τρομερά πολύ.

Βέβαια, τα μηνύματα σας μαρτυρούν και κάτι ακόμη... Φαίνεται πως σας άρεσε επίσης πολύ το χθεσινό μου λουκ αλλά και αυτή η πιο ροκ πλευρά μου. Και η αλήθεια είναι πως κι εμένα μου αρέσει :).

Ομολογώ πως το κόκκινο κραγιόν για κάποιον λόγο δεν το φορώ συχνά. Ειδικά στην τηλεόραση. Ώσπου βρήκα το τέλειο κόκκινο, το ιδανικό outfit και την κατάλληλη διάθεση όχι μόνο να το φορέσω αλλά να το υποστηρίξω μέχρι το τέλος. Αν θέλεις λοιπόν να αντιγράψεις το συγκεκριμένο beauty look -σου προτείνω να το κάνεις σήμερα κιόλας- θα πρέπει αρχικά να βρεις τη σωστη απόχρωση του κόκκινου κραγιόν που ταιριάζει στα χρώματα σου. Καλό είναι να είναι φωτεινό λόγω καλοκαιριού.

Άλλωστε ένα φωτεινό κραγιόν πάντα μας κάνει να φαινόμαστε πιο λαμπερές. Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο μακιγιάζ προτίμησε να κινηθείς σε πιο ήσυχους τόνους για να βγει αυτή η "ροκιά" που θέλεις. Ένα λεπτό αλλά "επιθετικό" -δηλαδή εντελώς ίσιο και λεπτό- eyeliner είναι απαραίτητο. Τέλος, στην επιδερμίδα σου μην βάλεις τόνους από make up -έχει καύσωνα, θα λιώσεις κι εσύ και εκείνο. Όσο λιγότερο make up και πούδρα βάλεις τόσο πιο φρέσκο και νεανικό θα δείχνει το πρόσωπο σου. Το ίδιο ισχύει και για το ρουζ: αν θέλεις να πετύχεις αυτό το μοντέρνο αποτέλεσμα βάλε ελάχιστο ρουζ στο χρωμα της υγείας!

19478136 10208815100924049 1578774218 n

Σε διαβεβαιώνω πως πρόκειται για ένα απλό μακιγιάζ, μπορεις να το κανεις και μόνη σου -εάν πιάνει το χέρι σου ? Εγώ βέβαια χρειάστηκα τη βοήθεια του make up artist Παντελή Τουτουντζή για να βγει αυτό το τέλειο αποτέλεσμα και τον ευχαριστώ πολύ για όλα!