Ο ήλιος είναι ζεστός (καυτός θα έλεγα), ο ουρανός πεντακάθαρος και οι εξορμήσεις μας σε κάποια κοντινή παραλία όλο και πληθαίνουν! Επιτέλους, ήρθε η στιγμή να χαλαρώσουμε, ήρθε ο καιρός που θα είμαστε ξέγνοιαστες. Περίπου.

Αυτήν την εποχή, αν αφεθούμε εντελώς και αν δεν προσέξουμε λίγο το δέρμα μας και τα μαλλιά μας μπορούμε να τους κάνουμε μεγάλη ζημιά. Η μεγάλη ακτινοβολία του ήλιου σε συνδυασμό με το αλάτι της θάλασσας αφυδατώνει τόσο την επιδερμίδα μας όσο και τα μαλλιά μας. Άρα η μόνη -μικρή- beauty συνήθειά μας το καλοκαίρι πρέπει να είναι: η σωστή ενυδάτωση.

 

IMG 20170627 WA0001

 

Χρειάζεσαι δηλαδή ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα προϊόν που θα καλύψει όλες τις ανάγκες του προσώπου σου, των μαλλιών σου αλλά και του σώματός σου. Αν δεν θέλεις να έχεις χίλια-δύο προϊόντα, σου προτείνω να πάρεις ένα ξηρό λάδι που να τα κάνει όλα, να είναι πλούσιο σε ενυδατικά & αντιγηραντικά συστατικά και να λέγεται ...Cleria Renewal Dry Oil. Το συγκεκριμένο λάδι ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, επαναφέρει τη νεανική όψη και χαρίζει υγεία & λάμψη στα μαλλιά. Έχει υπέροχο άρωμα -βασικό- και ελαφριά υφή -ακόμη πιο βασικό- που απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Επιπλέον έχει αντιγηραντική αλλά και καταπραϋντική δράση αφού αποτελείται από πολύτιμο έλαιο μαστίχας, έλαιο καμέλιας, Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα.

Από την άλλη, αν προτιμάς να βάζεις κρέμα στο σώμα σου και όχι κάποιο λάδι, σου προτείνω το Cleria Hydrating Velvet Lotion. Πρόκειται για ένα απαλό γαλάκτωμα σώματος, πλούσιο σε ενυδατικά & αντιοξειδωτικά συστατικά, επίσης με υπέροχο άρωμα και ελαφριά υφή. Περιέχει βιομιμητικά φωσφολιπίδια από καρδαμέλαιο, Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα και έλαιο από αβοκάντο.

 

IMG 20170627 WA0002

 

Και τα δύο αυτά προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και ΔΕΝ περιέχουν: PARABENS, SILICONES, ALCOHOL, MINERAL OIL, PHTHALATES, ETHANOLAMINES, COLORANTS

Καλό καλοκαίρι λοιπόν και καλές διακοπές! Χωρίς όμως να ξεχνάς αυτήν την μικρή beauty συνήθεια! ;-)