Χθες, πέρασα για ένα meeting από τα γραφεία του Queen και του Dutchesss Daily και με τα κορίτσια είχαμε μια συζήτηση -μεταξύ άλλων- για φθινοπωρινές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών.

Προσωπικά, όλο το καλοκαίρι δεν χρησιμοποίησα ούτε μία φορά πιστολάκι ή οποιοδήποτε εργαλείο styling - μάλιστα παρατήρησα ότι τους τελευταίους δύο μήνες τα μαλλιά μου μάκρυναν ΠΑΡΑ πολύ. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα κι αν πρόσεχες κι εσύ αρκετά τα μαλλιά σου και χρησιμοποιούσες προστατευτικά προϊόντα, να ξέρεις πως ο ήλιος και η θάλασσα σίγουρα τα έχουν αφυδατώσει, οπότε η συμβουλή μου είναι, για μερικές εβδομάδες, να αποφύγεις να τα ταλαιπωρήσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι τώρα η στιγμή να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να σου κάνει μια τεράστια αλλαγή στο χρώμα τους. Ξέρω, η νέα σεζόν ενδείκνυται για μια ριζική ανανέωση, αλλά περίμενε λίγο ακόμα!

Εν τω μεταξύ, μπορείς να τον επισκεφθείς για ένα γρήγορο «καθάρισμα» στις άκρες και προσπάθησε να τα περιποιείσαι περισσότερο: Άπλωσε στα μαλλιά σου ενυδατικές μάσκες όσο πιο συχνά μπορείς και χρησιμοποίησε λαδάκια (εγώ τρελαίνομαι για αυτή τη συνταγή με 3 διαφορετικά έλαια). Ιδανικά, άπλωσε αρκετή ποσότητα από το λαδάκι το βράδυ και λούσου το πρωί.

Υ.Γ.: Ακούς, Δέσποινα;