Είναι κάποιες beauty συνήθειες που δεν αμελώ ποτέ. Και όταν λέω ποτέ, εννοώ ΠΟΤΕ! Ειδικά σε ό,τι αφορά το πρόσωπο μου είμαι κάτι παραπάνω από τυπική. Ναι, είμαι σχεδόν υστερική. Αλλά για μένα -όπως και για όλες τις γυναίκες φαντάζομαι- ένα υγιές και λαμπερό δέρμα είναι προτεραιότητα. Γιατί τότε δεν χρειαζόμαστε ούτε μακιγιάζ ούτε άλλα «καμουφλάζ». Αφήνουμε τη φυσική ομορφιά να πρωταγωνιστήσει.

Έτσι, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνω όταν γυρίζω από τις διακοπές είναι να επισκέπτομαι τον δερματολόγο μου, Γιώργο Παπαδόπουλο. Σου έχω πει πολλές φορές άλλωστε πως ανανεώνω πολύ συχνά το ραντεβού μου μαζί του για να κάνω καθαρισμό ή ό,τι άλλο χρειαστεί. Δεν περιμένω να αποκτήσω κάποιο πρόβλημα ή να γεμίσω σπυράκια για να πάω να με δει. Η πρόληψη είναι το παν όπως ξέρεις καλά.

Μετά τις διακοπές λοιπόν είναι τρομερά σημαντικό να επισκεφτείς τον δερματολόγο σου για να κάνεις καθαρισμό αφού το δέρμα σου έχει «μπουκώσει» από τα αντιηλιακά, τις κρέμες κλπ και ίσως να έχει βγάλει μαύρα στίγματα ή σπυράκια από τον ήλιο, την άμμο, τον ιδρώτα. Οπότε, με έναν καλό καθαρισμό το βοηθάς να αναπνεύσει και αυτομάτως φαίνεται πιο λείο, πιο φρέσκο και πιο λαμπερό!

Εσύ πότε θα πας για καθαρισμό;