Μπορεί το κόκκινο χρώμα στα χείλη να είναι από τις βασικές επιλογές στο μακιγιάζ κάθε γυναίκας, όμως τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυναμική είσοδο στο νεσεσέρ μας το nude κραγιόν.

Όταν λέμε «nude» ή «γυμνά» χείλη, δεν εννοούμε μία μόνο απόχρωση, αλλά όλη τη χρωματική γκάμα που καλύπτει από τα απαλά ροζ μέχρι και τις πιο σκούρες αποχρώσεις - με κοινό παρονομαστή να μοιάζουν με τη φυσική απόχρωση των χειλιών μας. Τα nude κραγιόν αποτελούν ιδανική λύση τόσο για τις γυναίκες που δεν προτιμούν τα έντονα χρώματα στα χείλη τους όσο και για εκείνες που θέλουν ένα fresh look από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

jennifer aniston nude lips


Είτε με πιο ιριδίζουσα σύνθεση, είτε με πιο ματ, πολλές είναι οι celebrities που όχι μόνο το έχουν το εντάξει στη beauty ρουτίνα τους αλλά τολμούν κάθε φορά να κάνουν διαφορετικούς συνδυασμούς στο μακιγιάζ τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Jennifer Lopez, η οποία προτιμά τα πιο glossy κραγιόν συνδυάζοντάς τα με έντονο smoky eye look για πιο sexy αποτέλεσμα - σε αντίθεση με την Jennifer Aniston που προτιμά να κάνει μια πιο διακριτική γραμμή με το eyeliner στα μάτια της.

 

Jennifer Lopez American Music Awards 2014


Δες, λοιπόν, στη photo gallery πώς το συνδύασαν οι stars και πάρε ιδέες και για το δικό σου nude μακιγιάζ:

Nude χείλη: Κάν'το όπως οι stars!

Δες ακόμα:

3 μύθοι για τη γυμναστική και το κάψιμο λίπους που σε εμποδίζουν να αδυνατίσεις