Μπορεί η Άνοιξη του 2018 να είναι περίπου 5 μήνες μακριά, όμως τα trends για τα χτενίσματα που θα τη σηματοδοτήσουν παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του "μήνα της Μόδας" - και μας άρεσαν πολύ!

Είτε είσαι expert στο να φτιάχνεις μόνη σου τα μαλλιά σου, είτε είσαι ακόμη σε αρχικό στάδιο, σίγουρα κάποιο από αυτά θα είναι εύκολο να το υιοθετήσεις κι εσύ!

 

#1. Αθλητικό στυλ
Από απλά ponytails μέχρι πιο περίπλοκα looks, το athletic style βγαίνει από το γυμναστήριο και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ.

 

Xoxo @fentyxpuma

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on Sep 12, 2017 at 7:40am PDT

 
 

#FabulousHair at @victoriabeckham's #VBSS18 show - created by @guidopalau using Tangle Teezer hairbrushes

A post shared by Tangle Teezer (@tangleteezer) on Sep 12, 2017 at 10:55am PDT

 

#2. Wet look
Είτε θέλεις να το κάνεις σε όλο το μήκος των μαλλιών σου, είτε μόνο στις ρίζες και με στεγνές άκρες, το wet look είναι ένα trend που αξίζει να δοκιμάσεις - γιατί όχι και απο τώρα!

 

#3. Επιστροφή στα 90’s
Ατημέλητοι κότσοι στις δύο πλευρές του κεφαλιού (τα λεγόμενα... κεφτεδάκια!) και χαμηλές κοτσίδες πιασμένες με τα αγαπημένα μας scrunchies είναι επίσης μέσα στο παιχνίδι.

 

#4. Πλεξούδες παντού
Αυτό είναι κάτι που περιμέναμε, γιατί δεν νοείται άνοιξη (ούτε καλοκαίρι, ούτε φθινόπωρο, ούτε χειμώνας) χωρίς πλεξούδες στα μαλλιά. Στεφανάκια με πλεξούδες και ponytails συνδυασμένα με πλεξούδες είναι μερικά από τα hairstyles που πρέπει να υιοθετήσεις από τώρα!