Για τα μυστικά της ομορφιάς της μίλησε στο site byrdie η Kaia Kerber, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ποιος της έχει δώσει την πιο πολύτιμη μέχρι στιγμής συμβουλή ομορφιάς.

 

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Sep 24, 2017 at 3:13am PDT

 

«Θα έλεγα η μαμά μου. Μεγάλωσα παρακολουθώντας την και έχοντάς την ως πρότυπο. Πάντα μου έλεγε πόσο σημαντική είναι η φυσική ομορφιά και να μην προσπαθώ να αλλάξω τον εαυτό μου. Αν πρέπει να διαλέξω την καλύτερη beauty συμβουλή που μου έχει δώσει, πιστεύω πως είναι να μην βγάζω καθόλου τα φρύδια μου» λέει η Kaia Gerber, που στα 16 της είναι ήδη ένα από τα πιο hot πρόσωπα στον χώρο της Μόδας – μάλιστα ήταν το δεύτερο μοντέλο με τα περισσότερα openings σε fashion shows κατά τη διάρκεια των πρόσφατων Εβδομάδων Μόδας στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι.

 

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Jan 23, 2016 at 1:25pm PST

 

Όπως εξηγεί, παρόμοια είναι και η φιλοσοφία της σε ό,τι έχει να κάνει με τα μαλλιά της: Όταν δεν πρόκειται για δουλειά, αποφεύγει εντελώς τα εργαλεία stylng με θερμότητα (πιστολάκι, ψαλίδι, πρέσα μαλλιών). «Προσπαθώ να μην κάνω τίποτα που να ταλαιπωρεί. Απλώς δεν τα αγγίζω. Και δεν λούζομαι καθημερινά» λέει.