Αν σου αρέσει να αναδεικνύεις τη φυσική σου ομορφιά και όχι να την κρύβεις πίσω από 15 στρώσεις make up, τότε σου προτείνω να κάνεις αυτό το μακιγιάζ που προσωπικά λατρεύω!

Τα βήματα είναι πολύ απλά και είναι τα εξής:

1. Βάλε ένα ελαφρύ make up σε όλο το πρόσωπο, φυσικά και κάτω από τα μάτια (μην ξεγελιέσαι και δεν το κάνεις επειδή θα μπει το κονσίλερ), και φυσικά βάλε και στο λαιμό. Αν δεν θέλεις να φορέσεις καθόλου make up μπορείς απλώς να βάλεις μια ενυδατική κρέμα με χρώμα ή τοπικά να καλύψεις τις όποιες ατέλειες με λίγο κονσίλερ.

2. Βάλε κονσίλερ κάτω από τα μάτια. Δεν χρειάζεται να βάλεις τεράστια ποσότητα. Δεν είναι ωραίο να ξεχωρίζει μια λευκή γραμμή. (Όλοι το έχουμε κάνει αυτό το λάθος στο παρελθόν, ας μην το επαναλάβουμε).

3. Βάλε οπωσδήποτε ρουζ. Προσωπικά δεν το αποχωρίζομαι ποτέ. Μπορεί να προσπεράσω το πρώτο ή το δεύτερο βήμα αλλά το τρίτο ποτέ. Όλοι χρειαζόμαστε αυτό το "χρώμα υγείας" στα μαγουλάκια μας γιατί αμέσως μας προσδίδει φρεσκάδα και λάμψη. Οι αγαπημένες μου αποχρώσεις είναι η ροζ και η ροδακινί.

4. Βάλε ένα λεπτό eyeliner στα μάτια. Δεν χρειάζεται να βάλεις πολλές και σκούρες σκιές για να δώσεις έμφαση στα μάτια. Ένα eyeliner θα αναδείξει το σχήμα των ματιών σου και θα σε βοηθήσει να πετύχεις το πολυπόθητο cat-eye make up!

5. Για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ στα μάτια χρησιμοποίησε μια παλ σκιά. Εμένα μου αρέσει η ροζ ή η μωβ αλλά φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια καφέ. Σίγουρα μην χρησιμοποιήσεις μαύρη και σίγουρα μην βάλεις κάποιο μολύβι στο εσωτερικό των ματιών. Η μάσκαρα, όπως λέμε πάντα βέβαια, θα πρέπει να μπει χωρίς τσιγκουνιές ;-)

6. Τέλος, σε ό,τι αφορά τα χείλη διάλεξε πάλι μια παλ απόχρωση. Όπως βλέπεις εγώ διάλεξα ροζ, αλλά αν δεν σου αρέσει, μπορείς να βάλεις μια ωραιότατη nude απόχρωση!

Υ.Γ. Το μακιγιάζ της φωτογραφίας το έχει επιμεληθεί η Βάσω Νακοπούλου.