Ποιες μάσκες προσώπου προτιμά η Lily Aldridge, ποιες είναι οι θαυματουργές αμπούλες που χρησιμοποιεί η Jasmine Tookes και πώς κάνει το κραγιόν της να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η Adriana Lima; Αυτά και άλλα μυστικά ομορφιάς εκμυστηρεύτηκαν μερικά από τα διάσημα μοντέλα της Victoria’s Secret στο περιοδικό W:

 

 

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on Jul 20, 2017 at 11:13am PDT

Η Lily Aldridge λατρεύει τις sheet masks (υφασμάτινες μάσκες προσώπου): «Κάνω μια sheet mask κάθε μέρα. Είναι υπέροχες, αν και η κόρη μου τις βρίσκει πολύ αστείες» λέει η ίδια.

 

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Oct 15, 2017 at 7:49am PDT

Η Adriana Lima ορκίζεται σε αυτό το κόλπο για να πετύχει μεγαλύτερη διάρκεια με το κραγιόν: «Για μέγιστη διάρκεια, αφού βάλω κραγιόν, περνάω ταμποναριστά τα χείλη μου με ένα χαρτί. Επαναλαμβάνω τη διαδικασία 3 φορές. Με αυτόν τον τρόπο, το χρώμα σταθεροποιείται».

 

 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on Oct 2, 2017 at 9:25am PDT

Η Jasmine Tookes πιστεύει στις αμπούλες βιταμίνης Ε για υγιή επιδερμίδα: «Οι αμπούλες τοπικής εφαρμογής με βιταμίνη Ε βοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Ανοίγω μία και την απλώνω στο πρόσωπό μου το βράδυ, όταν το νιώθω ξηρό».

 

 

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on Nov 5, 2017 at 12:26pm PST

Για φυσική άμυνα απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία και τη φωτογήρανση που αυτή προκαλεί, η Stella Maxwell επενδύει στη διατροφή της: «Οι γλυκοπατάτες, η μαύρη σοκολάτα, τα ρόδια, τα φυλλώδη λαχανικά, τα αμύγδαλα και αφεψήματα όπως το τσάι με βοηθούν να προστατεύω το δέρμα μου από τον ήλιο».

 

 

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on Nov 15, 2017 at 8:42am PST

H Lais Ribeiro δεν ξεχνά να καταναλώνει πολύ νερό: «Το νερό είναι το πιο σημαντικό. Κάνει μεγάλη διαφορά σε δέρμα, μαλλιά, διάθεση... σε όλα!».